Nakon pregleda aplikacije, trenutno je ne mogu prihvatiti
- Dodajte ciljeve porodice
- Dodajte objasnjenja za rankove
- Dodajte vas ID pored imena
- Imate rok 24h
PRICA FAMILIJE
Bili smo samo obicni gradjani Los Santosa ja i moja dva druga Marko i Mario.Marka sam upoznao dok sam radio u N.G kao PVO.Marko je bio moj komandir,ali on mi je vise bio kao drug.Maria sam upoznao kad sam hteo da kupim svoja kola On je bio prodavac nakon sto sam kupio auto otisli smo na pice i ostalo je istorija.Nakon toga smo napustili nase poslove i spojili sve nase pare i napravili familiju zvanu Spectre.Vredno smo radili skupljali ljude davali zadnje pare za familiju i sad smo uspeli da skupimo ljude kojima mozemo verovati i osloniti se u svakom trenutku.
Ime porodice:SPECTRE
Lider porodice:Ognjen Ivkovic
Id:30885
Broj kuce porodice:483
Discord lider:OgnjenIvkovic#7488
Forum link od vlasnika familije:_Ivke_
RANKOVI I OBJASNJENJA RANKOVA FAMILIJE
1 NOVI Objasnjenje: Pocetnik pridoslica u famili (nizak cin)
2 SENIOR Objasnjenje: Tu je duze vise nije pocethik ali opet kao nov (nizak cin)
3 SPECTRE 1 Objasnjenje: U famili je duze od novog i seniora vec za neke stvari ali je i dalje u nizim cinovima (nizak cin)
4 SPECTRE 2 Objasnjenje: On je tu dugo ali ne dovoljno za visoke cinove on je sad u sredini (srednji cin)
5 SPECTRE 3 Objasnjenje: Priblizava se viskokim cinovima vec je dugo u famili (srednji cin)
6 SPECTRE SENIOR Objasnjenje: On je vec ovde dugo ima neke stvari koji ispod njega nemogu da rade (visok cin)
7 HIGHT SPECTRE Objasnjenje: Visok ci hight coman moze da zameni nekog iznad njega (hight comand)
8 ZAMENIK CO Objasnjenje: Zamenik co moze zamenit co ilidera ili lidera ako nisu u gradu (hight comand)
9 CO-LIDER Objasnjenje: On je najvisi hight comand od svih on je skoro kao lider moze ga zameniti uvek (hight comand)
10 LIDER Objasnjenje: Lider glava familije najveci cin on vodi sve u famili i odredjuje pravila (lider)
CILJEVI FAMILIJE
Nasi ciljevi su da budemo najbolja familija u gardu i da sto pre budemo u top 10.Hocemo da budemo najaca familija da imamo para mi i nasi clanovi i da imamo puno biznisa i stvorimo veliko bogastvo i imperiju.
PRAVILA FAMILIJE
1 Mora postovati ljude iz familije
2 Zabranjeno vredjanje clanova i drugih gradjana
3 Postuj i slusaj vise cinove
4 Zabranje vredjane nacionalnost i vere
5 Zabranjeno krsenje pravila grada
6 Clan nesme zdati familiju ni po kojim uslovima
LOGO FAMILIJE