Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24739
Players nickname
Mark Nevolja
Administrators nickname
Ognjen Pluxury
Date
Apr 10, 2023
Time
10:42
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/359363/

mantril420

Player
Player
Postovana Administracijo,
Dobio sam warn za P.Z.Z. 1.2 jer sam radio posao kolekcionara i dosao mi je lik kod zatvora. i ja sam mu tamo uzeo dug. Nisam bio upucen da je rad kolekcionara kriminalan jer u opisu posla pise da isplatimo dugove duznicima drzave. Molim Vass da dobijem unjail i unwarn jer stvarno mi je prvi put da za ovo dobijem warn te necu vise to raditi jer sam sad naucio. Hvala na citanju mog appela, zelim Vam ugodan ostatak dana.

mantril420

Player
Player
Postovana Administracijo,
Dobio sam warn za P.Z.Z. 1.2 jer sam radio posao kolekcionara i dosao mi je lik kod zatvora. i ja sam mu tamo uzeo dug. Nisam bio upucen da je rad kolekcionara kriminalan jer u opisu posla pise da isplatimo dugove duznicima drzave. Molim Vass da dobijem unjail i unwarn jer stvarno mi je prvi put da za ovo dobijem warn te necu vise to raditi jer sam sad naucio. Hvala na citanju mog appela, zelim Vam ugodan ostatak dana.
Po tome onda ne bi smio po cijelom gradu isplacivat dugove ako je to kriminalna radnja

Status
Not open for further replies.
Top Bottom