Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30021
Players nickname
Mauro Zovko
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 10, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/nxabFcfu-i8

Zovac09

Player
Player
-6.16 Tijekom pljačke osoba, blindiranih automobila, kamiona (bilo koje vrste prijevoza) moraju biti najmanje 2 automobila i 4 osobe da bi ih zaustavili i opljačkali. U slučaju da nisu prestali, smatra se "Power Gaming" | Zatvor 120 minuta ili UPOZORENJE.

Znaci vidi se na POV-U da me van grada robaju 3 lika, bio sam sa autom htio sam krast parasute iz NG-a i momci me roknuli od dolje i robali, a robali su jos nekoga dolje. Provo sto je prekrseno pravilo 6.16, neznam jesu li smjeli uopce robati na toj travi kod NG, ali opet se vide ID evi svih lice i ovog dole sta su robali i mene pokusali. Jos se vidi na videu ne robaju sa oba auta od ORG/FAM. Na kraju sam ja dobio kaznu za FearRP, a pitao sam i admine smije li se tako svi tvrde 3 je dosta. Tako da se zalim i na admine po imenom: Diego Kosta, Alex Morningstar. I pohvaljujem administratoricu Minolinu koja mi je pomogla da nadjem pravilo. Znam i ja sam radio MG to priznajem vec ali ovo je necuveno, ko je ovdje lud?

Antisha

Player
Player
Bili smo na brdu pucao si na nas prvi nisi bio u auto mi te smatramo pjesakom iako dole je bijo jos jedan nas

Zovac09

Player
Player
Brate ja to pjesak pravilo nigdje nemogu nac isto. Vidim da je jedino za geto 3 i autoput 2 auta po 2 ljudi. Vi niste ni imali 2 auta od svoje familije a ni ljude.

Frankliin Saint

Player
Player
Prvo kaze se trojca a ne troje, drugo pise se Ne znam,
i to ti je pored NG ne kapija NG. Bio si mrtav na pocetku POV-a van grada mozes robat sa 3 lika ako nije u autu

Antisha

Player
Player
Dostavio pov di se cuje discord kako te ovi dole zovu da ih dovrsis pucas na nas s brda bez brojanja i icega

Nemanjaa Aly

Player
Player
-6.16 Tijekom pljačke osoba, blindiranih automobila, kamiona (bilo koje vrste prijevoza) moraju biti najmanje 2 automobila i 4 osobe da bi ih zaustavili i opljačkali. U slučaju da nisu prestali, smatra se "Power Gaming" | Zatvor 120 minuta ili UPOZORENJE.

Znaci vidi se na POV-U da me van grada robaju 3 lika, bio sam sa autom htio sam krast parasute iz NG-a i momci me roknuli od dolje i robali, a robali su jos nekoga dolje. Provo sto je prekrseno pravilo 6.16, neznam jesu li smjeli uopce robati na toj travi kod NG, ali opet se vide ID evi svih lice i ovog dole sta su robali i mene pokusali. Jos se vidi na videu ne robaju sa oba auta od ORG/FAM. Na kraju sam ja dobio kaznu za FearRP, a pitao sam i admine smije li se tako svi tvrde 3 je dosta. Tako da se zalim i na admine po imenom: Diego Kosta, Alex Morningstar. I pohvaljujem administratoricu Minolinu koja mi je pomogla da nadjem pravilo. Znam i ja sam radio MG to priznajem vec ali ovo je necuveno, ko je ovdje lud?
fear rp + ne dozvoljeni redux + pg + mg + krp self report

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo priložite dokaze od pocetka situacije.
  • Imate rok 12h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom