Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28057
Players nickname
Nikola Hikaru
Suspect ID
36620
Date of violation
Apr 11, 2023
Time of violation
2:04
Proofs
https://youtu.be/F1gJRHrj2fc

Nikola Hikaru

Peace
Player
Preko mikrofona od Doticnog cujes se kako spamuje neko dugme da bi ispdao svo vreme iz helija kako bi ga kresao sad ne znam dal je to BA ili ne al verujem da je i na kraju snimka se vidi cl.

Nikola Hikaru

Peace
Player
ne vidi se da si bio ti nemoj sad da ispadas glup i mogu i ja na dugme da iskljucim komp i da slikam crash log i vidi se da je namerno bilo

Sinner KS

Player
Player
Brate ako se malo razumes vidis da je crash log da mi je crashao RageMP, a ne PC osim toga taj log se prikazuje pod "information" a ne "Error" i pogotovo ne pod "Application" poslikao sam citav event viewr da se vidi i log i pod kojoj je sekciji taj log.

Sinner KS

Player
Player
Crasha mi uvek kad neko radi neke radnje npr. ako crknem ili ako me vise puta odveze i zaveze imam problem, ali zato uvek i spreman crash log.

Bonnie Sanchez

Player
Player
Vrlo ocigledno je pokusavao da izazove crash i to izgleda radi redovno cim je imao prilike da toliko izuci i crash logove i sve.. Jasno se cuje da drnda neki taster da bi konstantno ispadao i izbagovao igricu i time izazvao crash

Sramota za igraca

Sinner KS

Player
Player
Vrlo ocigledno je pokusavao da izazove crash i to izgleda radi redovno cim je imao prilike da toliko izuci i crash logove i sve.. Jasno se cuje da drnda neki taster da bi konstantno ispadao i izbagovao igricu i time izazvao crash

Sramota za igraca
To sto ti je plati 5k da stanes na njegovu stranu je isto sramota.

Sinner KS

Player
Player
Ne vidi se da sam ja spamao taster, a i spamanje tastera ne moze da utice na crash, ako treba neka me admin pozove u disc pa cu mu spamam tastera kolik oces i nece da mi pukne.

Savke White

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 36620 dobit će kaznu za CL

Status
Not open for further replies.
Top Bottom