Da pocnemo od pocetka, igrac najosnovnija pravila servera ne zna. Ide u patrolu sam, ulazi na privatan posed gde se nalaze 3 lica sa pricom da je trazeno lice od strane drzave. Zamolio bih na prvom mestu administraciju da objasni pripadnicima FIB, SAHP, LSPD sta je Pravilo drzave 5.2, obzirom da igraci kao sto je ovaj ne znaju sta znaci IC razlog pa misle da mogu kad vide na PDA da se lice tu nalazi, da mogu da pridju i da legitimisu i da pretresaju. Kada je licu receno da napusti posed, pa mu cak i odbrojano da napusti privatan posed za koji nije imao nalog da udje, lice je bez ikakvog odbrojavanja, bilo cega, izvadilo pusku i mene ubilo. Uz to, pripadnik LSPD koristi kratki shotgun, za koji nisam bas siguran da li ga je iz skladista LSPD mozda izvadio? Prekrsaja je bilo jos u nastavku, da ne pricam o tome da mi je napisana maksimalna kazna sto novcana sto zatvorska. Igrac ne zna pravila, pokusavao sam vec pre par noci da mu objasnjavam kroz RP kao tada zaposlenik vlade da NE MOZE da zaustavlja bez ikakvog IC razloga plus da NE SME sam da ide tako kako on ide da hapsi i juri ljude. Do kraja situacije sam ostao u RP, vredjao sam ga kroz RP. Mislim da je krajnje vreme da se novim igracima objasne pravila i da se barem kaznjavanjem nateraju da nauce pravila ovog servera jer ovakvi kao sto je ovaj igrac, upropastavaju RP. Necu ni kaciti krsenja ostalih pravila kojih je itekako bilo, jer je ovo vise nego dovoljno da lice barem 7 dana ne bude vise u drzavnim organizacijama i da maltretira igrace u pola 4 ujutru.