Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38735
Players nickname
Denza Washington
Administrators nickname
Ryuk Shinigami
Date
Apr 11, 2023
Time
11:40
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/360064/#post-1299704

DenzaWashington

Player
Player
Poštovanje ADMINISTRACIJO
Poštovanje Abraham i Mujo.

Ovim putem Vam se obraćam vezano za odluku administratora Ryuk Shinigami.

Da odmah predjem na stvar

Iskren da budem s Vama Mujo i Abraham , ja više na ovom serveru u igri i van igre nemam kome da se obratim , od Januara sam počeo da igram na Vašem serveru i naravno prije toga nikad nisam igrao ovaj tip igre , od januara pa do sada odmah da Vam napomenem za mene imaju ukupno možda 3 žalbe , od te 3 žalbe jednu sam kriv a u ostalim žalbama ste mi vi pomagali kada ste ponovo pregledali žalbe i donosili ispravne odluke , zašto kažem nemam kome da se obratim , radi se o tome da sam sam na ovom serveru , nemam nikog da igra samnom sam igram i sam stojim iza svojih ledja i svojih odluka , svaki dan se nosim sa raznim pritiscima od strane većih igrača koji imaju neke privilegije i veze u igri i van igre kod administracije , radim u policiji tu sam se pronašao i bio sam u SAHPU , FIBU i LSPD , jednostavno da nije ovih organizacija ja nebi znao šta da radim i dosadno bi mi bilo , dosta vremena provodim na smjeni i dosta dajem srce za ovaj server i isto tako za svoj posao koji časno i pošteno radim , od Januara pa do dana današnjeg ne postoji dan kada nisam ušao da pročitam pravila i podsjetim se na pravila grada i pravila servera , pojedini igrači imaju ogromne veze kod svakog lidera organizacije i ponekog člana administracije , mada do sad nisam imao problema sa ADMINISTRACIJOM jer kao što kazem , nisam igrač koji krši pravila , ali jednostavno kad naidjem na nekog igrača koji je dugo tu , a jasno je prekršio zakon ili je uradio neku kriminalnu aktivnost kada ga zaustavim s vozilom odmah zove lidere organizacije gdje meni lider kaže pusti ga i čak me i napadne a 100% sam ispravan , ali na kraju ipak pustim ga jer nebi volio da me neko izbaci iz organizacije jer nisam nekog njihovog pustio na cesti...

Prelazim na stvar za koju stavljam žalbu i koja se jutros desila , vodio sam službeni razgovor sa gradjaninom , gdje dolazi igrac Major Obama počinje da se mjesta u razgovor i odmah vrši pritisak na mene , objašnjavam mu da nema veze sa situacijom i da me pusti da završim situaciju , nakon toga mu govorim da mi pokaže pasoš gdje on počinje da mi broji 5 sekundi da se sklonim , poštovani Mujo i Abraham ja sam tu službeno došao u uniformi kao policajac ovog grada , pustio sam lice da mi izbroji i kada je prvi metak opalio , ja kao policijski službenik sam uzvratio vatru i ubio lice , znači ja sam službenik ovog grada koji čuva državu i lice koje mi bez razloga broji i nije povezano sa situacijom sam stavio pod kontrolom , znači otvorio je vatru na policijskog službenika , a ja sam samo branio sebe i zakon ove države , čak sam ga opet napominjem pustio da izbroji i kada je on opalio prvi metak ja sam uzvratio , nakon toga sma lice sproveo u zatvor i po zakonu osudio , gdje se lice opet žalilo da sam mu napisao preveliku kaznu i cijelim putem me je nabijalo na kurac , prijetio kako ću 100% ostat bez posla , i da mi je ovo zadnja noć što radim u policiji i da idem na hladjenje 7 dana , samo da pričekam da dan svane , a pravilo 3.6 Nalaze Ubistvo državnog ili pokušaj ubistva državnog službenika je 75 mjeseci i 80 000$ kazne... I kao što vidimo svanuo je dan ja sam ostao bez posla , a svoj posao sam radio časno i pošteno čak moram da napomenem da u zatvoru je bio čovjek iz VLADE gdje kada sam presvukao lice i krenuo da izadjem iz ćelije krenulo je da me udara i napada pred službenikom vlade , a možete misliti službenik vlade stoji , gleda i ne želi da pomogne , kasnije ga pitam zašto mi nisi pomogao , i shvatim da je to drug od MAJORA OBAME , rekao sam hvala kolega , za sve imam POV od početka situacije do kraja situacije kada mi kolega iz vlade nije htio pomoći kada me je gospodin MAJOR OBAMA udarao jer mu je kolega iz vlade prijatelj , isto tako imam pov od vrijeđanja ove osobe koju sam uhapsio i kada mi govori da ću 100% ostat bez posla i da će se potruditi da idem na godišnji od 7 dana , MUJO i ABRAHAM izvinite na ovom romanu ali ja nisam spavao koliko mi je krivo bilo sve što želim je da dobijem unwarn i da mi pomognete jer smatram da nisam kriv , previše se zalažem srcem za ovu igru da bi neko došao i tek tako me kaznio , ukoliko sam kriv i smatrate da sam kriv , onda se izvinjavam sto sam Vam oduzeo vrijeme i zahvaljujem se na razumijevanju

SRDACAN POZDRAV.

Denis Misić.
DENZA Washington

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, na 1:44 se vidi da ste prvi opalili metak znaci prekrsili ste G.P 6.15. Sto se tice ostalih stvari Lider ima puno pravo da vas izbaci iz organizacije ako on to zeli ali da vas stavi na crnu listu ne moze bez razloga. U ovom slucaju niste na crnoj listi samo ste izbaceni. Niko od administracije ne moze imati nikakve povezanosti sa igracima u njihovu korist nad vama jer takvi brzo budu izbaceni kod mene. Svakako zalba ce biti odbijena jer je admin donio ispravnu odluku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom