Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37050
Players nickname
Smajser Nikolai
Administrators nickname
Luka Lucciano
Date
Apr 11, 2023
Time
3:33
Proofs
https://youtu.be/Nrhgj471Y8U

Goraneeeeeeee

Player
Player
Pozdrav admini

Na mom povu se jasno vidi da ubijam covjeka u getu a ne na black marketu jer se jasno vidi i pise red zone a ta cura ID-36336 koju sam ubio kad ju je ID-3625 digao radi KRP govori "Luka vidiš" time radi KRP jer zove admina u toku IC rp sitacije i zatim radi P.Z.Z 1.3 Zabranjeno je napuštanje RP situacije pridruživanjem u zelenoj zoni/ Upozori.

doky

Player
Player
Pozdrav admini

Na mom povu se jasno vidi da ubijam covjeka u getu a ne na black marketu jer se jasno vidi i pise red zone a ta cura ID-36336 koju sam ubio kad ju je ID-3625 digao radi KRP govori "Luka vidiš" time radi KRP jer zove admina u toku IC rp sitacije i zatim radi P.Z.Z 1.3 Zabranjeno je napuštanje RP situacije pridruživanjem u zelenoj zoni/ Upozori.
druze to tie bm i jos sto ti vidis da pise red zone je mg bm ti je skroz dok ne predes most. ADMIN JE DONIO PRAVU ODLUKU. pozz od dokya

Goraneeeeeeee

Player
Player
Pozdrav admini

Off Topic da kaznite
Hvala!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom