Dobili smo warn za GP 6.15 iako se na videu vidi da nisu izdali uslov od 5 secundi da se odmaknemo. Zbog cega smo mi kaznjeni ne vidim razlog, jer su nas pucali izdaleka, mi smo se samo branili.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!grgecccccccccccDobili smo warn za GP 6.15 iako se na videu vidi da nisu izdali uslov od 5 secundi da se odmaknemo. Zbog cega smo mi kaznjeni ne vidim razlog, jer su nas pucali izdaleka, mi smo se samo branili.
daj bre jenifer idi peci grgece ne seri ovde po forumuDobili smo warn za GP 6.15 iako se na videu vidi da nisu izdali uslov od 5 secundi da se odmaknemo. Zbog cega smo mi kaznjeni ne vidim razlog, jer su nas pucali izdaleka, mi smo se samo branili.
Cuti places da te skidam sa gradskog, bio si manji od makovog zrna sad si opet dao sebi za pravo da provociras, neka te, dobices ti svoje.grgeccccccccccc
grgeccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccCuti places da te skidam sa gradskog, bio si manji od makovog zrna sad si opet dao sebi za pravo da provociras, neka te, dobices ti svoje.