Kontekst: FIB momci su tražili osobu po imenu Hadid na području tezgi. - Oni su meni prišli BEZ predstavljanja tko su i iz kojeg razloga traže moj pasoš. Ja nisam znao da su oni iz FIB-a jer nisam tada vidio oznaku na robi niti se oni nisu prestavili, te zbog tog razloga nisam ni htio pokazati nekoj random osobi pasoš bez razloga i samo zato jer ona mene pita za to. Kao što se vidi na POV-u na moja pitanja "tko su" i "zašto" nisu odgovorili i samo su me odvukli u auto bez ikakve sumnje da sam ja osoba koju traže.
Odveli su me u zatvor, pretražili i dali kaznu od $210,000 i 75 minuta SAMO zato što nisam htio pokazat svoj pasoš. Bez ikakvog problema su me mogli samo na tezgama zavezati i silom uzeti moj pasoš pa kad bi vidjeli da ja nisam osoba koju traže, jednostavno nastaviti potragu.
Ovo je čisti FailRP i power abuse zbog toga što se nisu predstavili niti dali razlog za prikaz pasoša, da su to napravili ja bih pokazao pasoš bez problema i momci bi nastavili RP.
Odveli su me u zatvor, pretražili i dali kaznu od $210,000 i 75 minuta SAMO zato što nisam htio pokazat svoj pasoš. Bez ikakvog problema su me mogli samo na tezgama zavezati i silom uzeti moj pasoš pa kad bi vidjeli da ja nisam osoba koju traže, jednostavno nastaviti potragu.
Ovo je čisti FailRP i power abuse zbog toga što se nisu predstavili niti dali razlog za prikaz pasoša, da su to napravili ja bih pokazao pasoš bez problema i momci bi nastavili RP.