ti si mene kroz kontenjer osurio , nek se kazni ovo vrijedanje od dede ovogsta ima da se kazni nisam tebi psovo nego sam reko na discu drugu sta ti nije jasno nisam ti reko ingame niti nikom drugom kako da s ekazni
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ti si mene kroz kontenjer osurio , nek se kazni ovo vrijedanje od dede ovogsta ima da se kazni nisam tebi psovo nego sam reko na discu drugu sta ti nije jasno nisam ti reko ingame niti nikom drugom kako da s ekazni
Do sada je se kaznjavalo, smiri se. Neka administracija donese odluku i za to.sta ima da se kazni nisam tebi psovo nego sam reko na discu drugu sta ti nije jasno nisam ti reko ingame niti nikom drugom kako da s ekazni
Nije se kaznjavalo nemoj da lazes admine koji su novi da pomisle da se to stvarno kaznjava. Na POV-u mozes da psujes sta hoces i da pricas sta hoces...Do sada je se kaznjavalo, smiri se. Neka administracija donese odluku i za to.
S tobom raspravljati se, samo je gubljenje vremena zivota preostalog.Nije se kaznjavalo nemoj da lazes admine koji su novi da pomisle da se to stvarno kaznjava. Na POV-u mozes da psujes sta hoces i da pricas sta hoces...
caps offNE ZNAM KAKO ME UBIO AKO SAM BIO U KAVERU STVARNO MISLIM DA JE CHEATER IL IMA NEKI SOFTVER NEVJERUJEM DA JE D - SYNC U PITANJU POSTO SAM UKLJUCIO V-SYNC I ISKLUCIO D-SYNC NEZNAM KAKO ME UBIO PROVJERITE ZALBU DOBRIM GOLIM OKOM I PC CHECK AKO MOZE - SRAM GA BILO AKO KORISTI NESTO NEDZOVOLJENO KAO NEKI SOFTER ILI REDUX
JOPA BRUTAL I JOHN TRUST
Alo retarde pa ti još igraš?"NEZNAM" se pise odvojeno.
Htio bih ti poručit da mi popusis kurac pederčino"NEZNAM" se pise odvojeno.