By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Cuti bre nesmes da ubijaš ljude u gradu.Ako to objavim dobijas ban odmaPokaži kad smo te krenuli pucati pa si bježao u green zonu pokaži to brat moj
Cuti glup si vidi se na snimku kako ubijas lika ispred kazinaPokaži kad smo te krenuli pucati pa si bježao u green zonu pokaži to brat moj
Izbrojano 5 sekundi pocetak je bio izvan grada tu ti je sve odbrojano pobjegao si u grad u green zonu, te opet nakon picnjave bjezis u green zonuCuti bre nesmes da ubijaš ljude u gradu.Ako to objavim dobijas ban odma
Ispred kazina? Gdje se to vidi u povuCuti glup si vidi se na snimku kako ubijas lika ispred kazina
ovo je cisti pzz iskU tvome POV-u bio si kod bolnice nisi bio blizu kazina hvala doviđenj
brate vidi se da CR raditeMinolina zatraži od njega cijeli pov kad smo mi došli kod njegovog auta pokušavali smo ha zaustaviti i krenuo je bježati ka bolnici (GZ) kad je izišao iz GZ-a moj prijatelj je krenuo pucati po njemu i krenuo je bježati OPET u GZ
ali ti radis pzz buraz trebas za ovo warn dobiti iskr nekome kvaris rpbrate vidi se da CR radite
brate ak ja radim pzz okaci me ja ti kazem da radis CRali ti radis pzz buraz trebas za ovo warn dobiti iskr nekome kvaris rp
nisam ja nikog covjeka ubio u zelenoj zoniali ti radis pzz buraz trebas za ovo warn dobiti iskr nekome kvaris rp
jesmo nije pokazao cijeli pov gdje smo mu izbrojali tri putaKoliko ja vidim ode se radi CR i koliko sam ja vidio prekrseno je pravilo G.P. 6.15 jer mu nisu zadavali zahteve te brojali 5 sekundi