Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38735
Players nickname
Denza Washington
Suspect ID
10930
Date of violation
Apr 14, 2023
Time of violation
01:15
Proofs
https://youtu.be/V_t2uedDMSY

DenzaWashington

Player
Player
Poštovanje ADMINISTRACIJO

Sinoć sam bio na pijaci kod plaže sa drugovima gdje smo se zezali i ostalo...

Zazvonio mi je mobitel gdje se javljam i pričam vezano za neku prodaju , prilazi mi zaposlenik FIBA na drzak i bezobrazan način gdje mi govori alo šta se dereš jesi poblesavio , govorim da pričam na mobitel da se odmakne i da me ostavi na miru jer mu ništa ne radim , i ne radim nista što krši zakon države , on mi govori nemoj mi se kurčiti , prekidam telefonski razgovor i govorim službeniku kakvo je to ponašanje , pričam na mobitel ti mi prilaziš bez razloga i nedaš mi mira , (u prijevodu ometas moj mir i privatnost) , gdje mi govori ometas javni red i mir , a ni u jednom trenutku nisam prekršio zakon .
Govorim mu vidimo se (vozdra) okrenuo sam se kako bi izbjegao raspravljanje i krenuo svojim putem mirno . Nakon toga me veže od naprijed a jasno se vidi da su mi ruke vezane nazad , što je nemoguća radnja , znači ništa nisam radio , ubija mi volju za igranjem i šalje me u zatvor.
Na kraju me osudio i presvukao .
Ukoliko Vam treba pov od zatvora imam sve povove.
Znači ni kriv ni dužan...
Čak da napomenem kada sam bio u ćeliji , zaključana je ćelija bila , stajao sam i čekao da mi istekne kazna , neko od službenika je došao i poslao me u kaznenu ćeliju bez ikakvog razloga samo da bi mi se još više vrijeme dodalo , i tu imam snimak

FAIL RP Vezanje od naprijed.

Powergaming (PG) - Powergaming se može definirati kao izvođenje djela koja nisu slična ljudima; forsiranje igranja uloga drugima bez davanja poštene šanse; izmišljati stvari koje se nisu dogodile kako biste imali koristi; igranje uloga koje scenaristički nisu moguće kako biste stekli nepravednu prednost. Igrajte nerealne stvari koje se ne bi dogodile u stvarnom svijetu i ne dopuštate drugima da reagiraju na vašu igru uloga.
PG - Izmišljao je stvari koje se nisu dogodile kako bi imao koristi jer je rekao da sam pričanjem na mobitel ometao javni red i mir a na mobitelu sam kulturno pričao

UB -Nerealno ponašanje

Ovaj službenik ima biografiju ali mu to ne daje zapravo da radi ovakve stvari koje je radio , pričao sam sa ADMINOM izvinio se u ime servera i rekao da okačim na forum

Molim da se svaki OFF TOPIC komentar kazni

Last edited:

Aleksa Wagner

Player
Player
Nakon pregledavanja dokaza, odlučio sam ODBITI ovu žalbu!
  • Igrac ID: 10930 nije prekrsio pravila servera da bi bio kaznjen !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom