By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!peki cidden ayıysan ? bunu söylemek suçmuhe told me u fcking bear and u obese. yes i am but he mad doxing and made insult in cc
.peki cidden ayıysan ? bunu söylemek suçmu
ama ya ayıysanözürlümüsün kanka doxing e giriyor ya. gerçi kime ne anlatıyorsam XD
tamam da dostum ya ayıysan ben sana ayı diyebiliyomuyumya sg kendine mikrofon al sesin midemi bulandırıyor zaten.
raid atcaz amın oğlu bekle sen göt veren piçin evladi annesiz piçEvet öylesin amına kodumun asosyal şişkosu git hayatı öğren biraz grandrp hayatınız olmuş anasını siktiklerim
NOLUR ATMA YA BACISINI SİKİŞTİRDİĞİMGarip Kont Rai
raid atcaz amın oğlu bekle sen göt veren piçin evladi annesiz piç
.tamam da dostum ya ayıysan ben sana ayı diyebiliyomuyum
doğru söylemişhe told me u fcking bear and u obese. yes i am obese but he made doxing and made insult in cc
.doğru söylemiş
paran varsa git sağlıklı şeyler ye yağlı yemekten ciğerlerin yağ bağlamış yanakların şişmiş motor yağı kokuyosuneee param var yiyorum
trueparan varsa git sağlıklı şeyler ye yağlı yemekten ciğerlerin yağ bağlamış yanakların şişmiş motor yağı kokuyosun
.paran varsa git sağlıklı şeyler ye yağlı yemekten ciğerlerin yağ bağlamış yanakların şişmiş motor yağı kokuyosun