Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
31107
Players nickname
Jackal Benassi
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 15, 2023
Time of violation
16:59
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=tQK_UTiFrfw

JackalBenassi

Player
Player
Sve u POV.Organizovali smo se da skocimo i pokupimo solarne panele, a ako brojali 5 sec vadimo oruzje i pucamo se medjusobno.......a u POV se vidi da niko ne broji..... nego rostiljaju ko na svadbi, a da su brojali 5 sec mi bi izvadili oruzje ..........

ID:5674
ID:33910
ID:7218
ID:40950
ID:895
ID:27116
ID:8952
ID:25482
ID:7212

Last edited:

MachineGun

Player
Player
Sve u POV.Organizovali smo se da skocimo i pokupimo solarne panele, a ako brojali 5 sec vadimo oruzje i pucamo se medjusobno.......a u POV se vidi da niko ne broji..... nego rostiljaju ko na svadbi, a da su brojali 5 sec mi bi izvadili oruzje ..........

ID:10983
ID:5674
ID:33910
ID:7218
ID:40950
ID:895
ID:27116
ID:8952
ID:25482
ID:7212

5 puta smo vam brojili i svaki put ste pobjegli u kuću i onda izletili van!

JackalBenassi

Player
Player
ID:10983 nije pucao ne znam sto stavljas moj ID
polahko sad ce i drugi pov gdje krsis FEAR RP oces da robas u dvoristu pre svega kuca 243 se nalazi u gradu jer je do banke sve smatra se gradom pod 1 a pod 2 kuce su takodje skriptovane zelene zone tako da uzivaj

Bruce Yhang

Player
Player
klasicni rp2win sto radite svi vi znate da su ljudi ispred i vi trcite iz kuce u tacno 00 da pokupite panele samim tim ljudi nemogu vas ubit u 00 nego moraju vas ubit tek kad izbroje 5 sec

Hamza Haliky

⚜️
Player
polahko sad ce i drugi pov gdje krsis FEAR RP oces da robas u dvoristu pre svega kuca 243 se nalazi u gradu jer je do banke sve smatra se gradom pod 1 a pod 2 kuce su takodje skriptovane zelene zone tako da uzivaj
sad ce i od mene jedan Pov.

JackalBenassi

Player
Player
klasicni rp2win sto radite svi vi znate da su ljudi ispred i vi trcite iz kuce u tacno 00 da pokupite panele samim tim ljudi nemogu vas ubit u 00 nego moraju vas ubit tek kad izbroje 5 sec
bravo doktore a prednost da vec stojite tu sa oruzjem u rukama zar i to nije rp2win ??????? znaci nikoga oko vas nema vi spremi sa oruzjem cekate koga caspera ? ma daaaaaaaaaaaaa..................

JackalBenassi

Player
Player
MOLIM DA PREGLEDA ADMIN KOJI IMA DUZE ISKUSTVO NISTA LICNO ALI SMATRAM DA ADMIN AHMED RADETINACC NEMA JOS DOVOLJNO ISKUSTVA NIJE PROBLEM JA IMAM I DUZI POV ALI SE VIDI POCETAK SITUACIJE (SITUACIJA JE TA KAD NAS PUCAJU TO JE DOGADJAJ SVE PRE TOGA NIJE SIGUACIJA)TAKO DA SMATRAM DA NE TREBA DUZI POV JER SE VIDI POCETAK SITUACIJE TJ MI IZLAZIMO I UBIJAJU NAS TO JE SITUACIJA SVE PRE U KUCI DOK STOJIMO NIJE SITUACIJA

JackalBenassi

Player
Player
MOLIM DA PREGLEDA ADMIN KOJI IMA DUZE ISKUSTVO NISTA LICNO ALI SMATRAM DA ADMIN AHMED RADETINACC NEMA JOS DOVOLJNO ISKUSTVA NIJE PROBLEM JA IMAM I DUZI POV ALI SE VIDI POCETAK SITUACIJE (SITUACIJA JE TA KAD NAS PUCAJU TO JE DOGADJAJ SVE PRE TOGA NIJE SIGUACIJA)TAKO DA SMATRAM DA NE TREBA DUZI POV JER SE VIDI POCETAK SITUACIJE TJ MI IZLAZIMO I UBIJAJU NAS TO JE SITUACIJA SVE PRE U KUCI DOK STOJIMO NIJE SITUACIJA
izvinjavam se ostao mi slucajno capslock ukljucen

Hamza Haliky

⚜️
Player
Ko si ti da smatras?

Bruce Yhang

Player
Player
bravo doktore a prednost da vec stojite tu sa oruzjem u rukama zar i to nije rp2win ??????? znaci nikoga oko vas nema vi spremi sa oruzjem cekate koga caspera ? ma daaaaaaaaaaaaa..................
to nije rp2win jer mi pravimo zasedu za te ljude sto su tu postavili a vi radite klasicni rp2win jer vi ste u 2 dimenziji plus vi ravno trcite na panele a vidjeli ste ljude koji su imali oruzija to je isto fear rp

JackalBenassi

Player
Player
to nije rp2win jer mi pravimo zasedu za te ljude sto su tu postavili a vi radite klasicni rp2win jer vi ste u 2 dimenziji plus vi ravno trcite na panele a vidjeli ste ljude koji su imali oruzija to je isto fear rp
GP 6.15 pravilo procitaj i bit ce ti jasno !

Hamza Haliky

⚜️
Player
Niste nam ni dali sansu da vam brojimo 5 sec. Nego ste izletili na nas sa puskama i pancirima i odma spamali da pokupte panel.

Djoksi Otrovni

Player
Player
Braco vi znate da je zabranjeno bezati u enterijer za vreme rp radnje kako bi izbegli posledice? Po ovome se vidi da ovo nije ceo pov i da su vam momci sigurno brojali pre toga tako da ovo je lagani self report..

Djoksi Otrovni

Player
Player
Takodje ne bojis se za svoj zivot u sred gunfighta tebe brinu paneli a ne zanima te da li ces da pogines🤣

JackalBenassi

Player
Player
Niste nam ni dali sansu da vam brojimo 5 sec. Nego ste izletili na nas sa puskama i pancirima i odma spamali da pokupte panel.
Ako vidis da i jedan od nas ima oruzje ja nikad vise uci in game necu :) eto pa sad trazi i dostavi dokaz molim te, a evo pomoci cu ti malkice dok smo izasli odma ste poceli da pucate opet kazem procitaj GP 6.15 sta kaze jasno i glasno

JackalBenassi

Player
Player
Eto ga postavljeno POV duzi da cujete kako smo spremali akciju jer smo dobili informaciju da nas cekaju sa oruzjem a i spreman sam na kaznu za MG I PG tako da opusteno zelim da sve i do jedan dobiju gp 6.15 i da se proveri dali su iz iste porodice ....... inace idemo do glavnog tribunala gospodina Muje i Abrahama zatim i do gospodina Mazhora ali ce da naucite da se broji 5 sec pre nego upucate nekoga

Djoksi Otrovni

Player
Player
mg, fearrp, abusanje enterijera.. sve po redu. Da l vam se isplati da lezite u demorg za 3 izgubljena panela ne znam al dobro...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom