Napustio sam parametar ali nastavljaju pucati po meni
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pahahahhaha sacu da ti pokazem ceo snimak cekaj kola parkirana skroz iza te stvari betonske sta je veca sta vi radite prvo izudarate autima pa pobijete nas sa heavy sniper i undan udjete u krug
- Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Molimo priložite dokaze situacije prije pocetka pucanja
- Čeka se odgovor ID-a 12746. Ima 6 sati da odgovori.
pokazi pov de si ti nas pucao mi te ubili drug digo i krenuo da bezis nisi bez razloga ubijenKakav ti vise oces povv jesam ti dao vec pov gore imas. To je situacija cjela pucao me je van parametra cak se i na njegovom povu vidi da je na liniji parametra od ostavljenih komponenata. Pogledaj ponovo sve pov ,ako ne znas onda ostavi molim te svojim kolegama.. Hvala svako dobro ti zelim
pa imam pravo pobjeci ja sam vas pucao u parametru. a van parametra nisam nikog pucaopokazi pov de si ti nas pucao mi te ubili drug digo i krenuo da bezis nisi bez razloga ubijen
nema veze odakle ja znam da se ti neces vratiti i da me ubijes dok uzimam stvaripa imam pravo pobjeci ja sam vas pucao u parametru. a van parametra nisam nikog pucao
kao prvo nisam u auditore a svi redom mozete da ga pusite BUKIJU jer je gospodin za 90 posto ljudi ovdje na serveruAjde nebitno sta ti ocekujes od dragana gagy-a lik se uvlaci bukiju u dupe
a sto nas vredjaskao prvo nisam u auditore a svi redom mozete da ga pusite BUKIJU jer je gospodin za 90 posto ljudi ovdje na serveru
A sto ti Bukija vredjas isto ti to dodjea sto nas vredjas
Hahahahkao prvo nisam u auditore a svi redom mozete da ga pusite BUKIJU jer je gospodin za 90 posto ljudi ovdje na serveru