Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40516
Players nickname
Kim Wexler
Suspect ID
41545
Date of violation
Apr 16, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/iRkmjjOsGHc

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Nisam imao puske na glavi kada sam krenuo da bezim a oni su me opet ubili, ispunio sam sve zahteve a i robaju na fz podruciju.

Frankliin Saint

Player
Player
to nije fz podrucje ko ti je rekao da bezis doso tvoj drug da te spasi radis mg i ti se ne plasis za svoj zivot 4 lika sa puskama pored tebe

Frankliin Saint

Player
Player
Isto tako bi migao da prikazes de si bacao po jedan metak tejzera i pravio se glup de ne znas sta imas sa sobom (fearrp)

Nemanja Swayze

on duty !
Player
  • Trenutno ne mogu zakljuciti zalbu (u situaciji su 3+ covjeka)
  • Slucaj predajem kuratoru familija

Scarlet Dashwood

Player
to nije fz podrucje ko ti je rekao da bezis doso tvoj drug da te spasi radis mg i ti se ne plasis za svoj zivot 4 lika sa puskama pored tebe
niste ciljali u mene
Isto tako bi migao da prikazes de si bacao po jedan metak tejzera i pravio se glup de ne znas sta imas sa sobom (fearrp)
nije mi drug to uopste

fz je sve dok pise fz dole

Sordunavski osl

Player
Player
pokusao si pobeci na kraju i neznam dali su ti oduzeli komunikaciju verovatno jesu i nekako se stvorila pucnjava od jednom sumnjam da je zvao svoje

Sordunavski osl

Player
Player
nebi reko da si izpostovo rp jer ti nisu rekli da bezis i ti pokusao u sred roba da prekines rp situaciji bez da ti dali zahtev da bezis

Sordunavski osl

Player
Player
oduzeli su mi komunikaciju, a i da nisu nikog nisam zvao nit bi zvao. Samo naiso neko random i poceo da ih puca
ok rendom neko usred ceste van grada.Ali ti celu rp situaciju nisi izpostovo jer si hteo pobeci u sred pucnjave beez da ti daju zahtjev da bezis u roku od 5 sekundi.

Scarlet Dashwood

Player
ok rendom neko usred ceste van grada.Ali ti celu rp situaciju nisi izpostovo jer si hteo pobeci u sred pucnjave beez da ti daju zahtjev da bezis u roku od 5 sekundi.
jok u sred pucnjave cu da stojim da me ubiju, normalno da cu da begam

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
  • Imate rok 12h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom