Nisam imao puske na glavi kada sam krenuo da bezim a oni su me opet ubili, ispunio sam sve zahteve a i robaju na fz podruciju.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!niste ciljali u meneto nije fz podrucje ko ti je rekao da bezis doso tvoj drug da te spasi radis mg i ti se ne plasis za svoj zivot 4 lika sa puskama pored tebe
nije mi drug to uopsteIsto tako bi migao da prikazes de si bacao po jedan metak tejzera i pravio se glup de ne znas sta imas sa sobom (fearrp)
oduzeli su mi komunikaciju, a i da nisu nikog nisam zvao nit bi zvao. Samo naiso neko random i poceo da ih pucapanduri nebi se onako jednostavno stvorili odkud oni znaju ko koga neko roba
Vidi se tvoja greska i to ti je.To svakako nije pocetak situacije
ok rendom neko usred ceste van grada.Ali ti celu rp situaciju nisi izpostovo jer si hteo pobeci u sred pucnjave beez da ti daju zahtjev da bezis u roku od 5 sekundi.oduzeli su mi komunikaciju, a i da nisu nikog nisam zvao nit bi zvao. Samo naiso neko random i poceo da ih puca
ja nisam nikakvu gresku napravio nzm sta pricasVidi se tvoja greska i to ti je.
jok u sred pucnjave cu da stojim da me ubiju, normalno da cu da begamok rendom neko usred ceste van grada.Ali ti celu rp situaciju nisi izpostovo jer si hteo pobeci u sred pucnjave beez da ti daju zahtjev da bezis u roku od 5 sekundi.
to samo oni znaju da kazu koji nemaju ruke.Ovaj 41545 je cheater da znas
, zalim se na jednog lika ne na famNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
- Imate rok 12h
nema to veze dostavi celu situaciju i tjt, zalim se na jednog lika ne na fam