Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Kidnapovanje, Pljackanje bez interakcije..... | ID:25121 & 11415

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21863
Players nickname
Edin_Fel
Suspect ID
25121 & 11415
Date of violation
Apr 16, 2023
Time of violation
17:00
Proofs
https://streamable.com/ed1ivr

Ed1nn

Player
Player
Dva igraca obucena, u zelenim odelima i zelenom autu, stizu ispred bolnice, zatim mene i jos jednog igraca pitaju ''jel vam treba kes, hocete u geng?'', mi potom odgovoramo moze, zatim stizemo do lokacije oni nas vezu stavljaju kape na glave i govore ''Mi smo policajci, mozemo odraditi ovo na lep naci, vi nam date te abibas fleece trenerke i mi vas pstimo, u protivnom idete u zatvor.'', mi im nismo hteli dati nase abibas trenerke jer su to radili bez interakcije. Potom rekli su ''Ne svidjaju nas se vase trenerke,'' rekli nam da pusimo kurac i ubili nas. Pov nije od samog pocetka vec od kljucne stvari. U Pov-u mi nije snimljen glasi (desio se neki problem. U pov-u se cuju 3 glasa. 2 kidnapera i jos 1 igrac).

Ed1nn

Player
Player
Daj pov od cele situacije gde se cuje kako ucenjujes za forum pa da lepo dobijes permu
cuje se u pov da je igrac pored mene ucenjivao za permu, a ne ja kao sto sam napisao ne cuje se moj glas u pov-u, a za tvoje failove da ne pricamo.

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo priložite dokaze od pocetka situacije
  • Ispravite naslov ove zalbe
  • Imate rok 12h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom