Postovanje, kao sto se vidi na POV iznad, dosao sam na pljacku bankomata, gde su me nepoznata lica ubila, nakon toga ona me dizu i robaju.Problematika je u tome sto ID 20025 i ID 26243 koji me robaju su zaposleni u NG gde ista ta lica imaju korumpiranu biografiju, na kojoj ne pise da mogu da robaju ljude van duznosti.Pored toga moj ID 37278 takodje ima korumpiranu biografiju, i po pravilniku korumpirani policajac ne sme da robba drugog korumpiranog policajca, sto je FailRP.
Igrac sa ID-em 33722 koji me robbuje u datoj situaciji je na main-u i radi robbanje sto je crime, dok mu je twink sa ID-em 41271 u State organizaciji NG takodje, na kome nema korumpiranu biografiju, sto bi trebalo da se vodi pod glumljenje loseg policajca bez odobrene biografije za istog, jer jedna osoba ne sme biti na main-u u state org a na twinku crime ili obrnuto.
Nakon mojih upozorenja da ne smeju to da rade da ce zavrsiti na gradskom, i nakon okoncanja RP situacije, ID 33722 mi se javlja na Discordu i ucenjuje me da ako ih okacim i skinem im biografiju, da ce oni okaciti moju organizaciju (SAHP), i nabiti nam warn, sto je jelte, Blackmailing.
Uprilogu ispod POV-a se na prvoj slici vidi aplikacija za admina od strane igraca 33722, na kojoj pise njegov ingame ID i njegov username na Discordu,
sto potvrdjuje da je lice na drugom linku zaista uradilo blackmailing, sto se tice trece, to je dokaz da mu je twink u NG-u