By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!i da imaju razlog sto su ulazili ja sam ih jurio odavno nego mi instant replay bio na 2minA otkud ti znas zasto su oni ulazili tamo ? u bloodsima si ?
pa sto nisi postavio da si ih ti jurio ? A vidim da si sam u getu nadji sebi drustvo na grandu bice ti zabavnijei da imaju razlog sto su ulazili ja sam ih jurio odavno nego mi instant replay bio na 2min
lagano ti sa mojim drustvom,ne igram ja grand kao ti 24/7 ja udjem 3 puta svakih 2 mjeseca i manje, vidim da si tipa sto nisi postavio da si ih ti jurio ? A vidim da si sam u getu nadji sebi drustvo na grandu bice ti zabavnije
a sto me vredjas? ne razumem sto si iskopleksiran sto si solo na grandu ?lagano ti sa mojim drustvom,ne igram ja grand kao ti 24/7 ja udjem 3 puta svakih 2 mjeseca i manje, vidim da si ti
reatrdiran
ae ti lagano neka admin odluci,kasno je spavajznaci ako su 3 u autu i vozac odvede njih u bloods hq svi su prekrsili pravila ako ovaj sto vozi napravi pg ili vdm svi iz auza su prekrsili ne kontam
pomijesao si maloae ti lagano neka admin odluci,kasno je spavaj