Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5498
Players nickname
Teo Cvetkovic
Suspect ID
834
Date of violation
Apr 17, 2023
Time of violation
11:15
Proofs
https://www.youtube.com/

Teo Cvetkovic

GAS
Server Administrator
Ne sme nista da se radi ilegalno niti da se puca u zelenoj zoni jer se tu moram osecati sigurno naravno ovaj gospodin ga je izvukao sad da li ima biografiju ili ne to nema veze ja znam da ne sme da kri pravila grada sa biografijom .

Teo Cvetkovic

GAS
Server Administrator
i vidi se kada ga je uhvatio pod ruku da je krenuo da trci ja mislim da je to malo nemoguce ?

niksa ocokuljic

Player
Player
nikakav pz z 1.1 ti si uradio mg fear rp i mozda pg jel si pricao nesto malo dok si bio u nesvjesti fib ti izdaje zahtijev da se udaljis od zatvora ti odbijas hahah legendoo

Luka Whitee

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
  • Čeka se odgovor ID-a 5498. Ima 6 sati da odgovori.

ItsAlex

сука блять
Player
image.png

Teo Cvetkovic

GAS
Server Administrator
image.png

Samo me to zanimalo onda ok nema problema :)

ItsAlex

сука блять
Player
Iako je gz dao sam ti 5 sekundi da se odaljis dok ja ne zavrsim svoj posao,ponasas se normalno iako imas pusku na glavi i idalje glumis nekog heroja.On je platio preko darkneta 100k da ga ja izvucem sto odma spada u rp,ako ti dodjes da ga vratis u zatvor normalno da cu da pruzim otpor necu da ti dam da ga vratis kao da se nista nije desilo

ItsAlex

сука блять
Player
A to sto je moj karakter trcao to je po skripti tako kada se pucas s nekim i onda nekoliko sec posle karakter ti tako ide,na to ja ne mogu da uticem.

ItsAlex

сука блять
Player
Cak nisam ni hteo odma da ga vodim nego sam sacekao neko vreme da se prekine ta animacija kao sto se vidi zadnjih par sekundi klipa

Status
Not open for further replies.
Top Bottom