By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Hocu da se cuje moj glas ja sam mu brojao i drugNakon pregleda ove zalbe odlucio sam je Prihvatiti.Ukoliko smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu.
ID 40309 i ID 37060 ce dobiti kaznu za G.P 6.15 |
-Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
![]()
Culo se da sam brojo pov nije ispravan necuje se moj glas vrv zbog daljine F12sve se vidi u POV-u
Ja se izvinjavam njemu nisam ga ni ostetio i brojo sam al se necuje culo se samo 4 zbog kruga pricanjaNakon pregleda ove zalbe odlucio sam je Prihvatiti.Ukoliko smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu.
-Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.
![]()
Tako je snimljeno da se moj glas necuje pov nije ispravanHocu da se cuje moj glas ja sam mu brojao i drug
I nije pocetak situacije mi smo tu bili jos ranijeNakon pregleda ove zalbe odlucio sam je Prihvatiti.Ukoliko smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu.
![]()
Ficko Sanchez nije pocetak situacije nije bio u mom krugu pricanja sto se vidi i cuje se 5,4 ostalo ne mislim da ste pogresiliNakon pregleda ove zalbe odlucio sam je Prihvatiti.Ukoliko smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu.
![]()