Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
29421
Players nickname
Jovana Volkovv
Suspect ID
17713,1647,20051
Date of violation
Apr 18, 2023
Time of violation
18.47
Proofs
https://youtu.be/56HI9jK0OUQ

MicaAlcapone

Player
Player
Niko od naših nije počeo da puca dok niste prvi počeli pucati. Ali pošto vidim da ste kinderi ja ovo više necu komentarisati pošto vidim da imate neke komplekse vicete ljudima bezruki i slično kako bi se e uzdigli da znate nešto i da ste dobri ali to su samo dobri kompleksi........ Ugodan dan želim. Doviđenja.

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
Niko od naših nije počeo da puca dok niste prvi počeli pucati. Ali pošto vidim da ste kinderi ja ovo više necu komentarisati pošto vidim da imate neke komplekse vicete ljudima bezruki i slično kako bi se e uzdigli da znate nešto i da ste dobri ali to su samo dobri kompleksi........ Ugodan dan želim. Doviđenja.
oces da pricamo kako tvoji dodju prvi kod nas ispred kuce postave panel ispred garaze i rdm moje?Ili kako tvoj menj kaze ooc pred adminom kako ce me naci i ubiti?Svaka ti cast odlicna fam 👌

MicaAlcapone

Player
Player
po tvojoj logici ja mogu da udjem u dvoriste i pobijem ti sve redom bes razloga
Počeo si pucati i ako je osoba posla da bježi iz dvorišta i mi moji su ljudi samo reagovali na tvoj napad. A niko ti nije ušao u dvorište i počeo pucati prvi...... Tako da suvišno je komentarisati kao što sam rekao Uživajte i radite svoj roleplay bez toksičnosti. Pozzz

Aladin Haze

Player
Player
Počeo si pucati i ako je osoba posla da bježi iz dvorišta i mi moji su ljudi samo reagovali na tvoj napad. A niko ti nije ušao u dvorište i počeo pucati prvi......
vidi ako je moje dvoriste ja mogu da radim sta ocu a vi sto dolazite do nas i stojite u dvoristu ja mogu da brojim i pucam dok on ne ode
i onda ste vi svi dosli i sebi nabili warn aj pozz

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
Počeo si pucati i ako je osoba posla da bježi iz dvorišta i mi moji su ljudi samo reagovali na tvoj napad. A niko ti nije ušao u dvorište i počeo pucati prvi...... Tako da suvišno je komentarisati kao što sam rekao Uživajte i radite svoj roleplay bez toksičnosti. Pozzz
on je poceo da bezi ali kada je ovaj zabrsio sa brojanjem on je idalje bio u dvoristu tako da ima pravo

Minolina Ashford

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucila sam Prihvatiti ovu zalbu.

Porodica CosaNosra bice kaznjena zbog krsenja Generalnog Pravila 6.15 3+clana.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom