Sve se vidi u pov... Lik me puca kroz zid sa krova preko puta ...
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ti si sine kidara koja nema pojma od pucanje i smrdi 24/7 na grandBAAHAHAHAHAHA nisam ja bato matke nevolja lepo ti kaze maric
Sta se gubis bre ti vidi se jasno da ga puca kroz zidti si sine kidara koja nema pojma od pucanje i smrdi 24/7 na grand
POV treba da dostavi onaj sto me pucao sa krova kroz zid pravo od mene ne ovaj sto me ubio ... Ovaj sto me ubio je bio na krovu desno od mene ...Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Ceka se POV ID-a 38572.
- Imate rok 24h.
Nisi svestan koliko si glup , kada okacis nekog za Possible Cheat i napises ID 0000 , admini gledaju u logovima ko te ubio i traze pov a ne ko te pucao + kako oni da vide ko je tebe hitao sa tog krova kroz zid ( d-sync ) kad se ne vidi ni ID . Fucking Npcs ...POV treba da dostavi onaj sto me pucao sa krova kroz zid pravo od mene ne ovaj sto me ubio ... Ovaj sto me ubio je bio na krovu desno od mene ...
Sve može da se vidi ... Opusti se i uživaj ... Samo se nadam da nisi ti taj što pucao sa krova kroz zid Volim čitere i rado ih se sećamNisi svestan koliko si glup , kada okacis nekog za Possible Cheat i napises ID 0000 , admini gledaju u logovima ko te ubio i traze pov a ne ko te pucao + kako oni da vide ko je tebe hitao sa tog krova kroz zid ( d-sync ) kad se ne vidi ni ID . Fuckings Npcs ...
Zalba ce ti biti prihvacena i dobit ce ban onaj ko te ubio ako ne dostavi pov + Shuxna je u top 10 a kad smo bili izvan top 10 , decu smo vam pravili ( samo musku ) .Sve može da se vidi ... Opusti se i uživaj ... Samo se nadam da nisi ti taj što pucao sa krova kroz zid Volim čitere i rado ih se sećam
Shuxna on top ... Daj bože uvet takvu decu da pravite ... Zlatna dečica da budu kao ova moja .... Što se sekiraš toliko kada nisi ti u pitanju ...Zalba ce ti biti prihvacena i dobit ce ban onaj ko te ubio ako ne dostavi pov + Shuxna je u top 10 a kad smo bili izvan top 10 , decu smo vam pravili ( samo musku ) .
Neka se citeri seckaju po gradu koliko ima volja onda ... bas lepo kvare igru ...Alaaa si ti decko prso pa kako da vide ko te je hitao leba ti… bolesnik
koji be citeri be , dsync je bioNeka se citeri seckaju po gradu koliko ima volja onda ... bas lepo kvare igru ...