By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nijekoristis simple redux, to je ilegalan redux
i to sto kazes simple nedozvoljeni redux u pravu sikoristis simple redux, to je ilegalan redux
nema bas sve objekte, poslati cu ti na discord ako te zanima.zbog cega je simple redux nedozvoljen? ima svaki objekat i svaki efekat
McDonutsOcu pov da vidim i da se kazni za P.D 1.18
- taj lik dobio ban za no pov plus vidis da na simple reduxu ima taj vent?Ako je ovaj momak dobio ban zbog simple reduxa trebao bi i ti.
range issue, nije imao taj kontejner svj i da je imao pov dobio bi ban- taj lik dobio ban za no pov plus vidis da na simple reduxu ima taj vent?
Mogu dobit tvoj discord il me adaj ! Ramee 7362- taj lik dobio ban za no pov plus vidis da na simple reduxu ima taj vent?
Rekao je i Johnny-u Venom da je "ebk-rev" dozvoljen pa nije bio.Aj ne serite za simple redux pre neki dan me Leoo Lovell pc check reko mi je da je sve dozvoljeno i redux i da ima sve objekte i da je dozvoljen tako da ne serite mnogo kad neznate
HAHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHABABBABAHAH ja sam taj rev uradio,taj rev koristim do danasnji dan, prosao sam pc check sa njega i sve dalje, znam da ti ne pricas carlose ili te nesto drugo muci?Rekao je i Johnny-u Venom da je "ebk-rev" dozvoljen pa nije bio.
Buraz ja ne znam da sam te spomenuo i pitao nesto a ako ti trebam, nazovi me na discord i pricat cemo. Ovdje nemam sta s tobom pricati, posto vidim da si krenuo o tome da sam dno dna, da imam neko pocetno znanje itd. Ne znam da li razumijes, taj ebk rev sam poslao Johnnyu, gdje je covjek to sebi ubacio i sa livnice dobio ban, nije bio dozvoljen.. ako trebas nesto da ti nacrtam, nacrtati cu ti pa uploadat ovdje posto ocito ti rijetko sta mozes shvatitiisto tako taj jony ili carlos kako god, isti taj rev je i na drugi discord, ADVANTAGE sa mpapartment ne mozes imat pametujete bez veze kad nemate ni pocetno znanje o te sranja. ti si tad bio jos kod nas kad sam ja licno radio taj rev i nista nisi govorio dok nisi otiso pa si pao skroz dno dna.
mpapartmant nema jebeni config gdje mozes menjat stvare koji bi ti dale advantage, imas jebene teksture i to je to. a kad skines taj glock ti dobijes samo mpapartmant nikakav x file. i jos se pitam odakle je on dobio taj glock kad je bio private
Da da kao proso si pc check ne lazi znamo da imas cheatHAHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHABABBABAHAH ja sam taj rev uradio,taj rev koristim do danasnji dan, prosao sam pc check sa njega i sve dalje, znam da ti ne pricas carlose ili te nesto drugo muci?