Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
33502
Players nickname
Danillo Wolf
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 19, 2023
Time of violation
17:16
Proofs
https://youtu.be/6F_lO_pX5VU

DanielDaco

Player
Player
lik ima bio da te pretrazi sa pistoljem
sta ima veze ako ima bio i ostalo kad ste vi nepismeni robanje AUTOPUT ILI GETTO !! a ne Harmony kinderu a i svakako vi ste njega krenuli sa GZ posto on je izmedju chiptuning,banku,prodavnicu de mu je i auto

Antisha

Player
Player
On je bio nasred ceste ni blizu chip tuna i pumpe ispred nasih kuca i mi imamo pravo da ga robamo

Frankliin Saint

Player
Player
Moze da se roba van grada i u getu to je van grada gradovi su paleto sandy i Glavni grad to nije bilo blizu gradova niti gz jer jr 200m udaljeni banka i ostalo

DanielDaco

Player
Player
Moze da se roba van grada i u getu to je van grada gradovi su paleto sandy i Glavni grad to nije bilo blizu gradova niti gz jer jr 200m udaljeni banka i ostalo
Vukk Aly Commedy xD bitno bumbar od vas uzeo 20k municiju za assault xD i vam dao free warm :D

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
sta ima veze ako ima bio i ostalo kad ste vi nepismeni robanje AUTOPUT ILI GETTO !! a ne Harmony kinderu a i svakako vi ste njega krenuli sa GZ posto on je izmedju chiptuning,banku,prodavnicu de mu je i auto
ma dosatvi ti ceo pov :D place za 50 i sotku ticulica

DanielDaco

Player
Player
ma dosatvi ti ceo pov :D place za 50 i sotku ticulica
sine moj koj moj mesas mene kad ja tu nisam ni bio? A ako si utripuvani Shuxna fan imas trovo na Moneta pa idi ulizuj se tamo ticulico moja ljubim i volim uz veliko postovanje <3

Minolina Ashford

Player
Player
Nakon pregleda dokaza ne mogu zakljuciti zalbu !

Dostavite POV od pocetka situacije.

Imate 10h da dostavite POV od pocetka situacije.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom