Sve se vidi u pov-u robaju me kod Sandy-ija
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!metkovi za šotku na brzo biranjeSve se vidi u pov-u robaju me kod Sandy-ija
Sandy je udaljen kilometar od tog mesta ne znam kako je to kod sandy-aSve se vidi u pov-u robaju me kod Sandy-ija
sta ima veze ako ima bio i ostalo kad ste vi nepismeni robanje AUTOPUT ILI GETTO !! a ne Harmony kinderu a i svakako vi ste njega krenuli sa GZ posto on je izmedju chiptuning,banku,prodavnicu de mu je i autolik ima bio da te pretrazi sa pistoljem
ASve se vidi u pov-u robaju me kod Sandy-ija
da imate da je bilo getto ili autoputOn je bio nasred ceste ni blizu chip tuna i pumpe ispred nasih kuca i mi imamo pravo da ga robamo
Vukk Aly Commedy xD bitno bumbar od vas uzeo 20k municiju za assault xD i vam dao free warmMoze da se roba van grada i u getu to je van grada gradovi su paleto sandy i Glavni grad to nije bilo blizu gradova niti gz jer jr 200m udaljeni banka i ostalo
ma dosatvi ti ceo pov place za 50 i sotku ticulicasta ima veze ako ima bio i ostalo kad ste vi nepismeni robanje AUTOPUT ILI GETTO !! a ne Harmony kinderu a i svakako vi ste njega krenuli sa GZ posto on je izmedju chiptuning,banku,prodavnicu de mu je i auto
sine moj koj moj mesas mene kad ja tu nisam ni bio? A ako si utripuvani Shuxna fan imas trovo na Moneta pa idi ulizuj se tamo ticulico moja ljubim i volim uz veliko postovanje <3ma dosatvi ti ceo pov place za 50 i sotku ticulica
Ja se nisam požalio to što vi ne znate da rp te to je vaš problem i vi ćete snositi svoje poslediciEarrr rape lagan cutalica siminovac sve po rp je bilo self report kraljino
Pajajahahhaha odakle to tebi da je on nama nesto uzeoVukk Aly Commedy xD bitno bumbar od vas uzeo 20k municiju za assault xD i vam dao free warm