zelim da vidim pov od lika, metak ide iznad mene i ubija me?
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pa brate kolko si ti pametan pa to nema nigdeMoja skromna ocena za glupu zalbu 7,5/10. Hvala na ucescu.
Ti ventovi su busni i moguce je pucati kroz njih.
brate nije svako citer ko te ubije pa da ga kacite za cit.. Prosli ebk su bili gospoda ljudi, dodju, pociste i odu bez da kenjaju.. Ovo je sad sramota realno hahahhahahapa brate kolko si ti pametan pa to nema nigde
samo je glupa ko kurac nista drugo...Moja skromna ocena za glupu zalbu 7,5/10. Hvala na ucescu.
pa menjaju se vremena nas kace i mi cemo tako ti je to...brate nije svako citer ko te ubije pa da ga kacite za cit.. Prosli ebk su bili gospoda ljudi, dodju, pociste i odu bez da kenjaju.. Ovo je sad sramota realno hahahhahaha
RRRRRRRRsamo je glupa ko kurac nista drugo...
POLUDI POLUDIsamo je glupa ko kurac nista drugo...
Izgleda da ovakvi slepci ne znaju za dsync….“dsync”
nyokosuzimoj hendrixe cak i na twinku koristis hitbox
…Izgleda da ovakvi slepci ne znaju za dsync…
"prosli ebk gospoda" a nije kao da je skroz isti ebk sa istim ljudima idi skini ebk glock opet ajdebrate nije svako citer ko te ubije pa da ga kacite za cit.. Prosli ebk su bili gospoda ljudi, dodju, pociste i odu bez da kenjaju.. Ovo je sad sramota realno hahahhahaha
jel to rece Don Aca koji za Uskrs kaze "Hristos se rodi"?samo je glupa ko kurac nista drugo...
izgleda da vi ne znate sta znaci dsyncIzgleda da ovakvi slepci ne znaju za dsync….
hvala brate, samo sto nije pucao kroz vent, nego iznad njegaMoja skromna ocena za glupu zalbu 7,5/10. Hvala na ucescu.
Too bozejel to rece Don Aca koji za Uskrs kaze "Hristos se rodi"?