ZACEPI KIDARO MALA NEMOJ DA TI POSALJEM DUSANA ISPRED KUCE DA TE JURI ZBOG ZENSKOG BIJELOG LUI VI...Too boze
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ZACEPI KIDARO MALA NEMOJ DA TI POSALJEM DUSANA ISPRED KUCE DA TE JURI ZBOG ZENSKOG BIJELOG LUI VI...Too boze
Kolega ovo me je stvarno podstaklo da u zivotu bezim od virtuelne stvarnosti i da se budim pod punom snagom sunca, potom sam shvatio da izbegavam svoju vlastitu mastu.Jedne večeri, dok sam igrao svoju najdražu videoigru, primijetio sam neobičan niz događaja. U igri sam kontrolirao lika koji je ušao u virtualnu stvarnost, a zatim se probudio u stvarnom svijetu - a opet se vratio u igru. Čini se da su granice između stvarnosti i virtualne stvarnosti počele se miješati, a ja sam bio zarobljen u beskonačnoj petlji. Shvatio sam da sam bio dio neke vrste eksperimenta i da su me možda koristili kao testnog subjekta za razvoj nove tehnologije povezivanja mozga s računalom. Nakon nekog vremena, uspio sam se izvući iz te petlje i vratiti u stvarni svijet, gdje sam shvatio da je sve bilo dio moje vlastite mašte.
Jedno vece dok sam trenirao moj omiljeni sport zvani dzepni bilijar, dosta vas zna da sam prvak u tom sportu vec dugi niz godina, dok citam ovu zalbu shvatio sam da sam jednostavno rodjen za taj deo sporta jer sam otvorio nove vidike oko mene, i zapazio ljude u matrixu gde pokusavaju izaci iz njega, ali kao sto je moj kolega naveo gore svi ste deo beskonačej petlje.Jedne večeri, dok sam igrao svoju najdražu videoigru, primijetio sam neobičan niz događaja. U igri sam kontrolirao lika koji je ušao u virtualnu stvarnost, a zatim se probudio u stvarnom svijetu - a opet se vratio u igru. Čini se da su granice između stvarnosti i virtualne stvarnosti počele se miješati, a ja sam bio zarobljen u beskonačnoj petlji. Shvatio sam da sam bio dio neke vrste eksperimenta i da su me možda koristili kao testnog subjekta za razvoj nove tehnologije povezivanja mozga s računalom. Nakon nekog vremena, uspio sam se izvući iz te petlje i vratiti u stvarni svijet, gdje sam shvatio da je sve bilo dio moje vlastite mašte.
de problemnyokosuzi
imamo dobru robude problem
ima puno chiterazelim da vidim pov od lika, metak ide iznad mene i ubija me?
si realan kojih crnih 24hNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- ceka se POV od ID-a 20941
Imate rok 24h