Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

tomaveseli

Player
Player
Joined
Nov 29, 2021
Messages
3
Ime: Arthur Morgan
Spol: Muški
Datum rođenja: 31.10.2000
Nacionalnost: Italija
Mjesto rođenja: Padova
Prebivalište: Los Santos, San Andreas.
Roditelji: Saide Adler i Duch Van'der Line
Visina/težina: 199 cm / 85 kg
Tip tijela: Vitka, atletska
Boja očiju: Plava
Boja kose: Plava

Arthur Morgan je vrlo pristojan, prijateljski nastrojen i susretljiv pojedinac, ali će pokazati silu i dati vam do znanja kada ga naljutite.
Arthur već neko vrijeme živi u Los Santosu. Nekad je služio u Nacionalnoj gardi, a sada u LSPD-u. Arthurova pozadina je donekle jednostavna.
Sretno odrastanje, puno prijatelja, uživao u mlađim godinama... Sve dok mu otac nije umro. Kad mu je otac umro, Arthur je otišao u Ameriku u nadi da će tražiti novi život.
Kad je stigao, osjećao se kao da želi učiniti nešto dobro za svoju novu zajednicu, pa se prijavio u Nacionalnu gardu.
Brzo napredujući kroz redove pod Generalom Panchom , Arthur je postao dobar prijatelj s mnogim državnim dužnosnicima i pomagao Panchu u vođenju Nacionalne garde i osnivanju jedinice specijalnih snaga, Specijalne zračne i pomorske divizije.
Arthura su trenirali najbolji od najboljih, a svoju obuku za specijalne snage prenio je na svoj tim tijekom svog boravka u Nacionalnoj gardi i tamo je upoznao svoju suprugu Willie Stroker koju bi učinio sve da zaštiti i učinio bi sve za nju.
Arthurovo vrijeme u Nacionalnoj gardi završilo je kada je dao ostavku na mjesto generala. Tražeći više od života, on i Willie otputovali su u inozemstvo kako bi zajedno istražili ostatak svijeta.
Po povratku u Los Santos, Arthur je želio dublje ući u Održavanje mira i odlučio se pridružiti LSPD-u zajedno sa svojom suprugom.
Iskoristivši dobro svoje vještine ljudi i obuku specijalnih snaga, Arthur je preuzeo poziciju bojnika "Task Force" odjela LSPD-a.
Pružajući ruku pomoći svojim bivšim suborcima, zaposlio je i drugo umirovljeno osoblje NG-a u Radnu skupinu.
Ovdje sada živi Arthur i vjeruje da će i dalje biti u doglednoj budućnosti..
Arthurovo uvjerenje da su obitelj i prijatelji uvijek na prvom mjestu znači da će, dok nastoji stati na kraj korupciji i aktivno će istraživati kolege policajce, zatvoriti oči pred svojom obitelji.
Neće im se pridružiti ako krše zakon, ali jednostavno daje sve od sebe da ga ignorira, ali bi učinio sve za svoju obitelj u trenutku potrebe.
On će ih, međutim, upozoriti na njihove postupke i objasniti posljedice ako ih uhvate.
Ako se suoči sa svojom obitelji, uzvratit će pucanju na njih ako mu život bude ugrožen, ali će pokušati pobjeći umjesto da se bori.
Ipak, ne dopušta da mu to stane na put u radnom vijeku.
Arthuru je korupcija odvratna i aktivno će se boriti protiv nje.
Ako posumnja da je kolega korumpiran, pretražit će hrpu papirnih tragova kako bi pronašao dokaze kako bi anonimno gurnuo ispod vrata Unutarnjih poslova, a ako mu se ta osoba ne sviđa, može čak dati dokaze u FIB ako smatra potrebno.

Ishodi:
1) Zbog svoje iznimne obuke za specijalne snage, Arthur ima vještine potrebne da se bez oklijevanja bori s do 3 neprijatelja.
2) Tijekom svog vremena u Nacionalnoj gardi, Arthur je poučavao obrambenu i naprednu obuku vozača. Zbog ove kvalifikacije, Arthur će uvijek pokušati pobjeći kada mu neprijatelji narede da se zaustavi.
3) Arthur voli svoju ženu i obitelj, stoga bi učinio sve za njih da im pomogne da izbjegnu nevolje i zaštiti ih u trenutku potrebe.
4) Arthur strastveno vjeruje u to da njegove kamere uvijek rade. U svaki par naočala koje posjeduje ugradio je kameru koja je povezana s njegovim telefonom koji uvijek snima. Kada nosi policijski prsluk, prijenos se automatski prebacuje na priključenu kameru za tijelo kako bi snimio posljednjih 10 minuta svega što je Arthur pogledao.
5) Arthur će nositi LSPD prsluke u svom vozilu za svoj rad u Task Force. Budući da ponekad mora raditi tajno, to znači da će posuditi prsluke iz oružarnice i uvijek će držati maksimalno 2 prsluka kod sebe ili u svom vozilu. Ne želeći da ga percipiraju korumpiranim, nikada ih neće ostaviti bez nadzora niti ih namjerno dopustiti u ruke kriminalaca.
6) Zbog Arthurovog bivšeg života u Nacionalnoj gardi, njegov odnos prema kriminalcima je vrlo loš i grub. Učinit će sve što je potrebno kako bi kriminalci znali tko je šef. To ponekad može značiti čudno premlaćivanje zatvorenika koji se nedolično ponašaju u pritvoru, zapušavanje zatvorenicima tijekom transporta jer ne šute kad ih se zamoli i da su grubi i grubi prema svakome tko ga ljuti. On će davati upozorenja prije nego što se koriste njegove "grublje" metode i uvijek će opravdati svoje postupke.
7)Pošto Arthur dugo radi u LSPD-u ima dosta iskustva sa sniper rifleom , također najdraža mu je puška heavy sniper zato traži legalnu dozvolu za heavy sniper.
8) Dodirujući opet posljednju točku, Arthurovi postupci možda nisu uvijek verbalni. Brzo će zgrabiti ljude za ruke i često ih vući bez riječi. Pogotovo u bijegu da ljude baci u zatvor. Nema problema s duhovitošću
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom