Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Neispravna odluka admina Leoo Lovell I za Muju

Status
Not open for further replies.

Triffy Ricci

Player
Player
Postovana administracijo, javljam vam se ovom prilikom posto smatram da odluka bas i nije ispravna. Jasno mi je sve da treba snimati svaki event ali zalba koja je postavljena je mnogo cudna. Situacija je slijedeca, ja sam na poslu javljaju mi moji da je postavita zalba, ulazim na forum da pogledam o cemu se radi i otvaram youtube link koji bi trebao da sluzi kao "dokaz" mog ubijanja protivnika sa ID 21193 medjutim link koji otvaram je pjesma kako Gara nece da primi vakcinu (nigdje veze) i zatim se od mene trazi POV. Isto tako vidim da je osoba povukla zalbu sto mi daje jos dodatnu sumnju da se ovde radi o nekoj veoma cudnavatoj situaciji, POV je pjesma i zalba se povlaci? Kako ja na to sve da gledam? Smatram da ja kao igrac imam pravo da znam da je ova zalba validna? Na osnovu cega je admin zatrazio POV? Sve u svemu ja sam juce snimio svaki event koji sam odigro osim jednog informala i ako se bas o tom informalu radi onda na zalost nemam POV jer mi je crasho GeForce ali opet ponavljam, ja licno na svoje oci nisam vidio nikakav snimak vec pjesmu od Goci Benda i povucenu zalbu...

Dole cu okaciti sve moje POVove od tog dana kako bi dokazao da se trudim da snimam svaki event koji igram. Zbog sklopa glupih okolnosti i po mojoj nekoj presudi cak i neozbiljnosti prema meni kao igraca na vasem serveru koji imam pravo da vidim validan snimak smatram da bi trebalo da pogledate na ovu situaciju sa drugog vidika. Citavoj ovoj situaciji sam pristupio vedro i prihavtio vasu odluku gdje sam se cak i nasalio na tu zalbu ali ipak bih vas zamolio da se postavite u moju kozu kao igraca. Kako bi vi reagovali da udjete na forum i vidite ovakvu sprdacinu od zalbe?

Ispostovat cu vasu odluku kakva god da bude ali se ipak nadam da ce ljudskost i zdrav razum prevladati i da ce neko od vas razumjeti mene kao obicnog igraca na vasem serveru i da je sva ova situacija mnogo neozbiljna.

Pozdrav citavoj admin ekipi!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom