Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11148
Players nickname
Drasko Black
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 21, 2023
Time of violation
17:59
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=m6eFtlQMCzo

Drasko

Player
Player
Sve se vidi u POV-u, Likovi dolaze brojimo im 5 sekundi 10 puta, baituju, rade Fear RP jer je nas bukvalno 10 a oni su 3, i + uz to rade OGROMAN PG gde pokupljaju panele preko zida, ovde se jasno vidi da su tu 3 clana njihove porodice tako da svi znate sta to znaci, samo mi je zao Milovana jer nije on kriv sto ovi njegovi kinderi ne znaju ni R od Roleplaya, hvala na citanju!

Last edited:

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
Sve se vidi u POV-u, Likovi dolaze brojimo im 5 sekundi 10 puta, baituju, rade Fear RP jer je nas bukvalno 10 a oni su 3, i + uz to rade OGROMAN PG gde pokupljaju panele preko zida, ovde se jasno vidi da su tu 3 clana njihove porodice tako da svi zate sta to znaci, samo mi je zao Milovana jer nije on kriv sto ovi njegovi kinderi ne znaju ni R od Roleplaya, hvala na citanju!
kako znas ti da nije pokupio neko od tvojih.Krp od strane admina gg

Aladin Haze

Player
Player
Sve se vidi u POV-u, Likovi dolaze brojimo im 5 sekundi 10 puta, baituju, rade Fear RP jer je nas bukvalno 10 a oni su 3, i + uz to rade OGROMAN PG gde pokupljaju panele preko zida, ovde se jasno vidi da su tu 3 clana njihove porodice tako da svi zate sta to znaci, samo mi je zao Milovana jer nije on kriv sto ovi njegovi kinderi ne znaju ni R od Roleplaya, hvala na citanju!
jos offtop komentar radis. pozz

Milovan Ashford

Player
Player
Jbg brate, ja sam pokušao da im kažem da se sklone ali čim ja odem oni opet isto rade.

Semir Shinobi

🥶🥶🥶
Player
Sve se vidi u POV-u, Likovi dolaze brojimo im 5 sekundi 10 puta, baituju, rade Fear RP jer je nas bukvalno 10 a oni su 3, i + uz to rade OGROMAN PG gde pokupljaju panele preko zida, ovde se jasno vidi da su tu 3 clana njihove porodice tako da svi znate sta to znaci, samo mi je zao Milovana jer nije on kriv sto ovi njegovi kinderi ne znaju ni R od Roleplaya, hvala na citanju!
Ma ti znas ko je pokupijo panel, i jos ne znam sto se admin spusta u sred krađe panela

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
Zato sto administrator tu stoji duze vreme i speca kako radite bejt i ostala sranja kao sto ce se i dokazati! Uzivaj!
a zalna podneta na aladina i mene juce za ooc kod nase kuce.Sta trazi tvoj kod nase kuce.Nije dosao sig da razgleda nego da nas puca.Sve vam se vraca

MicaAlcapone

Player
Player
a zalna podneta na aladina i mene juce za ooc kod nase kuce.Sta trazi tvoj kod nase kuce.Nije dosao sig da razgleda nego da nas puca.Sve vam se vraca
Vidjecemo danas kada se pokaže video na gradskom. Ko koga puca i šta radite jedni se sećaju svoje smrti a drugi voze po brdima auta Bugati jedni pucaju bez razloga iako su sve uslovi poslusani što znači samo je vam do pucanja i izdrkavanja tako nemoj mi te fore prosipati......

Nikola Falcone

Player
Player
Nakon pregledavanja dokaza, odlučio sam ODBITI ovu žalbu!
  • Od POV je prošlo više od 48H

Status
Not open for further replies.
Top Bottom