Mislim da su momci bili pre pocetka eventa u krugu zato i trazim POV.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pa cek ti oces da sam ja u krug pa da vidim ko je u hangaru? Bravo biseruOvakav debilizam jos nisam video admin ne moze nista zato sto se u povu ne vidi da su ljudi u hangaru pre pocetka eventa tako da povuci zalbu i ne blamiraj se i medjutim je bio duble tap.
Kako mozes na osnovu ovog snimka zakljucit da smo mi rano usli u krug?Mislim da su momci bili pre pocetka eventa u krugu zato i trazim POV.
Pa ako su pre kruga +3 ljudi warn na FamilijuUšli smo odmah u krug cim krenuo biz war momci su vec imali 61 poen, a bilo ih je 4 ... Neka posalju pov sa biz wara ima pravo da trazi... na biz war-u je obavezan pov ... Ako nemaju pov zna se sta sleduje ...
tako sto nama je trebalo 5 sekundi da udjemo u krug kako smo usli vi sa 5 coveka vec imate 61 poen malo upali taj budjavi mozgic i to je to. Svakako se zahteva POV a ne nebitnih komentara i ostalo a ako nemate POV onda je to neka druga prica xDKako mozes na osnovu ovog snimka zakljucit da smo mi rano usli u krug?
Dostavite vaš snimak pa da vidimo ...Kako mozes na osnovu ovog snimka zakljucit da smo mi rano usli u krug?
Izvini gazda, evo sad cemoDostavite vaš snimak pa da vidimo ...
bato nije jedan ulaz na bis sta pricas titako sto nama je trebalo 5 sekundi da udjemo u krug kako smo usli vi sa 5 coveka vec imate 61 poen malo upali taj budjavi mozgic i to je to. Svakako se zahteva POV a ne nebitnih komentara i ostalo a ako nemate POV onda je to neka druga prica xD
Mali je id, zna on to. Vec pokusava smjestiti a nemamo neformalne, nije pogledao niti provjerio imamo li je. Napravili smo porodicu kroz 2 minute prije nego sto smo dosli na taj bizwar. Imamo svi pov ne brini, postaviti cemo ukoliko admin procijeni da li je potrebno postaviti. Mada ovo je vec sve jasno. Los pokusaj ti je ovo bio Daniel.bato nije jedan ulaz na bis sta pricas ti
Pa nisam ja ko vas da mestim nekome da se skida neformalna kako ti ovo sad tu pises i ostalo nego sam ja uvek za pravdu a reko mi je sam vas covek da vam je nova fem i sve to tako da lagano pa cak ni ime na svoju fem nije znao Nego pravila su pravila i od uvek sam za to da se pravila postuju tako da lagano baki bez sikirikiMali je id, zna on to. Vec pokusava smjestiti a nemamo neformalne, nije pogledao niti provjerio imamo li je. Napravili smo porodicu kroz 2 minute prije nego sto smo dosli na taj bizwar. Imamo svi pov ne brini, postaviti cemo ukoliko admin procijeni da li je potrebno postaviti. Mada ovo je vec sve jasno. Los pokusaj ti je ovo bio Daniel.
Daniel Daco (Ivo) AndricPa nisam ja ko vas da mestim nekome da se skida neformalna kako ti ovo sad tu pises i ostalo nego sam ja uvek za pravdu a reko mi je sam vas covek da vam je nova fem i sve to tako da lagano pa cak ni ime na svoju fem nije znao Nego pravila su pravila i od uvek sam za to da se pravila postuju tako da lagano baki bez sikiriki
Slika govori sve nema sta vise da se prica, vidimo se danas na bizu opet vas cekam u krugu <3Mali je id, zna on to. Vec pokusava smjestiti a nemamo neformalne, nije pogledao niti provjerio imamo li je. Napravili smo porodicu kroz 2 minute prije nego sto smo dosli na taj bizwar. Imamo svi pov ne brini, postaviti cemo ukoliko admin procijeni da li je potrebno postaviti. Mada ovo je vec sve jasno. Los pokusaj ti je ovo bio Daniel.
Op op ima i izdajice po familijuSlika govori sve nema sta vise da se prica, vidimo se danas na bizu opet vas cekam u krugu <3
pa klasika evo sad i kriju global chat kinderi najaci xD misle al ne dovoljno jbgOp op ima i izdajice po familiju
IDI NAPOLJE DOHVATI VITAMINA D U USTA TI GA STAVIMpa klasika evo sad i kriju global chat kinderi najaci xD misle al ne dovoljno jbg