Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4409
Players nickname
Marsal Kennedy
Suspect ID
1555
Date of violation
Apr 22, 2023
Time of violation
00:24
Proofs
https://imgur.com/a/b8JVjM8

Milan Darkin

Player
Player
Hahaha, Marsale, moram da priznam dobar pokusaj namestanja bana🤣
Ja da sam hteo da kradem ne bih izasao iz org posle 2h, nego bih uzeo mnogo vise stvari i izasao. Sto se ovoga tice, vecinu tih stvari sam izgubio i potrošio tokom pucnjava i akcija. Nesto AR metkova sam dao ID-u 10930 jer je njemu bilo nestalo na akciji. Iz organizacije sam izasao jer sam presao u SAHP i u njihovom skladistu sam vratio oruzje koje mi je ostalo i uzeo novo.
Prijatan ostatak dana🙂

DenzaWashington

Player
Player
Jedno pitanje za sve igrače , administraciju i ostale...

Čovjek uzme opremu , kao što se vidi na slikama , uzme ono što mu je potrebno za smjenu , nakon 2 sata napusti organizaciju i ti ga kačiš za kradju iz skladišta ?

Znači svako ko napusti organizaciju ili traži da napusti organizaciju a u toku dana uzeo je nešto iz skladišta on treba da dobije BAN ? Znači praktično svaki igrač bi trebao da dobije BAN kad napušta organizaciju jer je logično koristio skladište u toku svoje smjene...

Maršale nije čovjek krao iz skladišta , nije uzeo tonu municije 50 pancira i natovario kamion oružja , čovjek je koristio skladište i tek nakon 2 sata napustio organizaciju , što je naravno dozvoljeno u svakom trenutku , a ti ga možeš samo staviti na blacklistu da se ne može zaposliti naredni period .

Nemoj ovo da radiš ne budi loš i pokvaren momak ovo ti nije ni ključ ni razlog uspjeha bilo kakvog , povuci žalbu stavi ga ako želiš na blacklistu i završena stvar , ovo ti nije u redu i ovo ne priliči nijednom normalnom igraču

Status
Not open for further replies.
Top Bottom