Odakle?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!da daajde sada alesandro prebaci malo stvari, ide ti odmor 30dana
druze izgledas ko pecurka baci se sa mostade decko brisi to nemoj se blamirat samo
Alesandroo, prebaci mi sve stvari al brzoo uhvatili su nas....
nek vas jebe sad hahah, bravo tankz. Meni ovo isto smrdi na cheat.haahahhaahhaha
druze ti si najveci forum warior nemas veze sa zalbom i pises na svaku zivu zalbu treba te tuci u glavuPoštovani, nakon pregleda žalbe odlučio sam vam dati ocenu 11/10 na osnovu gluposti žalbe. Trenutno ste zauzeli 1. mesto na našoj listi. Hvala na učešću!
Mogao je da te ubije odakle hoćeš, levi headpeek, ghostpeek gde si ti pucao, autoput. Čisto nabijanje bana...
jedva si ceko na tako nesto a?nek vas jebe sad hahah, bravo tankz. Meni ovo isto smrdi na cheat.
zato sto ga znam od prije, dok prije 15 dana slikavali ste me obojica ispred arene i kao "ubaciti cemo te u montazu", zato kazem jebi ih Tankz, samo gas.jedva si ceko na tako nesto a?
xD brate pre los si bez cheata i kazes dobar peek imam ahaaahahaaahhahahahahadruze izgledas ko pecurka baci se sa mosta
Nakon pregleda off topic komentara odlučio sam da ti se najebem mrtve kevePoštovani, nakon pregleda žalbe odlučio sam vam dati ocenu 11/10 na osnovu gluposti žalbe. Trenutno ste zauzeli 1. mesto na našoj listi. Hvala na učešću!
Mogao je da te ubije odakle hoćeš, levi headpeek, ghostpeek gde si ti pucao, autoput. Čisto nabijanje bana...
kakav peek sta pricas tixD brate pre los si bez cheata i kazes dobar peek imam ahaaahahaaahhahahahaha
pogledaj pov tvoj pas cut hahahahah kazes znas kakav dobar peek imam free killovi i padnes xD decko aj neblamiraj sekakav peek sta pricas ti
ne diraj Djoksia c4 cu ti na fem postavitNakon pregleda off topic komentara odlučio sam da ti se najebem mrtve keve