Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34268
Players nickname
Denis Jovanovic
Suspect ID
11372
Date of violation
Apr 24, 2023
Time of violation
07:30
Proofs
https://youtu.be/zV7uzYhL9oA

DarioRadio

Player
Player
kMUALX0.png

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: skill issue mozes samo da kacis

Tobias Rieper CREW

Player
Player
FALI TI drugi dio pova
Druze dotle je snimao instant replay cucim kod ograde ne znam sta ti nije jasno. Dzabe pokusavas da mi nabijes ban kad se sve lepo vidi da nemam nista, i covek me je najnormalnije ubio tako da ne pisi gluposti blamiras se. Cak se na njegovom povu vidi u trenutku kad me ubija da puca 2 metra pored mene a ubija me, bata glicuje ceo od reduxa. Takodje POV koj je bata okacio traje manje od minut. Pozdrav

Molim admine da kazne svaki off topic. Hvala

Last edited:

Denis Gnevovic

Player
Player
Mene bi bilo sramota da sam lider familije i da se ovako ponasam tvoj prijatelj DarioRadio kaci provokacije plus ti kazes da sam pun reduxa i ko zna cega i ti zahtevas da admin kazni svaki off topic kazem ja SRAMOTA I TO VELIKA. A da zelim nesto da ti namestim ne bi dolazio do vas in game i trazio te da na lep nacin to resimo.Posto glumis nesto sto nisi Cekam Admina da dodje i pomogne u svemu ovome.poz

niksa ocokuljic

Player
Player
Druze dotle je snimao instant replay cucim kod ograde ne znam sta ti nije jasno. Dzabe pokusavas da mi nabijes ban kad se sve lepo vidi da nemam nista, i covek me je najnormalnije ubio tako da ne pisi gluposti blamiras se. Cak se na njegovom povu vidi u trenutku kad me ubija da puca 2 metra pored mene a ubija me, bata glicuje ceo od reduxa. Takodje POV koj je bata okacio traje manje od minut. Pozdrav

¸brate sta da ti ja radim niko ti ne namjesta ban

LJIDER

Player
Player

Au bre sramota me.

Denis Gnevovic

Player
Player
Brate ne znam sta se mucis , em sto sebe mucis i druge ljude mucis zamjeni taj toster za mikrovalnu bolje ce ti radit nece ti se matrix predvidjat

srdacan pozdrav!
Denis Gnevovic#6454 javi se da vidim koliko traju ta Svilena muda 24h ili duze? ;)
A sto se tice tostera model je 3060 ti 12gb i i5 11400 vidim da se razumes u tostere pa mi treba pomoc Srucnog lica poput tebe da mi kaze jel sa tim mogu da igram bez matrix predvidjanja?

Sugarhill Pero

Player
Player
Denis Gnevovic#6454 javi se da vidim koliko traju ta Svilena muda 24h ili duze? ;)
A sto se tice tostera model je 3060 ti 12gb i i5 11400 vidim da se razumes u tostere pa mi treba pomoc Srucnog lica poput tebe da mi kaze jel sa tim mogu da igram bez matrix predvidjanja?
brat slago nije ni trepno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom