Zelim da vidim POV od pocetka Eventa posto mi nije jasno kako se igrac stvara. 0:24,25sec clipa.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Druze dotle je snimao instant replay cucim kod ograde ne znam sta ti nije jasno. Dzabe pokusavas da mi nabijes ban kad se sve lepo vidi da nemam nista, i covek me je najnormalnije ubio tako da ne pisi gluposti blamiras se. Cak se na njegovom povu vidi u trenutku kad me ubija da puca 2 metra pored mene a ubija me, bata glicuje ceo od reduxa. Takodje POV koj je bata okacio traje manje od minut. PozdravFALI TI drugi dio pova
nema njega u clip jel si ti dobar?POV na linku:instant replay je tu snimljen na kraju klipa.
Prvi put uradio 3 killa i govori o skillu .
skill issue mozes samo da kacis
¸brate sta da ti ja radim niko ti ne namjesta banDruze dotle je snimao instant replay cucim kod ograde ne znam sta ti nije jasno. Dzabe pokusavas da mi nabijes ban kad se sve lepo vidi da nemam nista, i covek me je najnormalnije ubio tako da ne pisi gluposti blamiras se. Cak se na njegovom povu vidi u trenutku kad me ubija da puca 2 metra pored mene a ubija me, bata glicuje ceo od reduxa. Takodje POV koj je bata okacio traje manje od minut. Pozdrav
Molim admine da kazne svaki off topic. Hvala
Au bre sramota me.Druze dotle je snimao instant replay cucim kod ograde ne znam sta ti nije jasno. Dzabe pokusavas da mi nabijes ban kad se sve lepo vidi da nemam nista, i covek me je najnormalnije ubio tako da ne pisi gluposti blamiras se. Cak se na njegovom povu vidi u trenutku kad me ubija da puca 2 metra pored mene a ubija me, bata glicuje ceo od reduxa. Takodje POV koj je bata okacio traje manje od minut. Pozdrav
Molim admine da kazne svaki off topic. Hvala
gubljenjeBrate ne znam sta se mucis , em sto sebe mucis i druge ljude mucis zamjeni taj toster za mikrovalnu bolje ce ti radit nece ti se matrix predvidjat
srdacan pozdrav!
Denis Gnevovic#6454 javi se da vidim koliko traju ta Svilena muda 24h ili duze?Brate ne znam sta se mucis , em sto sebe mucis i druge ljude mucis zamjeni taj toster za mikrovalnu bolje ce ti radit nece ti se matrix predvidjat
srdacan pozdrav!
Screenshot eo brateDenis Gnevovic#6454 javi se da vidim koliko traju ta Svilena muda 24h ili duze?
A sto se tice tostera model je 3060 ti 12gb i i5 11400 vidim da se razumes u tostere pa mi treba pomoc Srucnog lica poput tebe da mi kaze jel sa tim mogu da igram bez matrix predvidjanja?
brat slago nije ni trepnoDenis Gnevovic#6454 javi se da vidim koliko traju ta Svilena muda 24h ili duze?
A sto se tice tostera model je 3060 ti 12gb i i5 11400 vidim da se razumes u tostere pa mi treba pomoc Srucnog lica poput tebe da mi kaze jel sa tim mogu da igram bez matrix predvidjanja?
Brat koristi tobijevu rečenicubrat slago nije ni trepno