Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
21425
Players nickname
Tarik Angel
Suspect ID
25136
Date of violation
Apr 24, 2023
Time of violation
17:22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=TX99iA_xxU4

tarikpoint

Player
Player
pusti ga mozda misli ako on reporta ljude za cheat da njega nece skontat 🤫
Svaki put cu reportat kad me neko od vas ovako ubije. Ne iz razloga sto me ubio nego iz razloga sto vi meni pokusavate smestiti ban za gluposti. A sto se mene tice nema se sta skontat ili ne, ja sam legit i u to sam 100% siguran i mogu biti PC checkan u svako doba dana i noci.

Hendrix

.......
Player
Svaki put cu reportat kad me neko od vas ovako ubije. Ne iz razloga sto me ubio nego iz razloga sto vi meni pokusavate smestiti ban za gluposti. A sto se mene tice nema se sta skontat ili ne, ja sam legit i u to sam 100% siguran i mogu biti PC checkan u svako doba dana i noci.
Pa tako EBK kad ih neko ubije odma reporta ne zaato sto neko ima cheat nego zato da im smjeste ban,lijece komplekse(pojedini).

Luka Ashbluff

Player
Player
Sta ti je u ovom folderu?nesto od mame i tate oko posla. Hahahahahahah

Hendrix

.......
Player
shuxna svi dobri likovi, ne vidim razlog sto se ne bi spojili ako smo vec u dobrim odnosima, a ne znam sto se ti uplices uvjek smo dobri bili
ne bih bas rekao da ste bili uvijek u dobrim odnosima,nista lose za tebe nisam rekao.

Luka Lucciano

👀
Leader of unofficial org
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Molimo igraca ID:25136 da dostavi svoj POV sa eventa

Ima 16h da dostavi POV​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom