By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Aktiviro je god mode kraljZanima me zasto me decko prati spreyom kroz klimu pa zatim hita svaki shot tokom speedboosta? Danas vec citav dan ubije ljude iz moje familije nenormalnim sprejevima iz ARa. POV
ti si isto clean jel da?Zanima me zasto me decko prati spreyom kroz klimu pa zatim hita svaki shot tokom speedboosta? Danas vec citav dan ubije ljude iz moje familije nenormalnim sprejevima iz ARa. POV
Dati si isto clean jel da?
dada
pusti ga mozda misli ako on reporta ljude za cheat da njega nece skontatdada
brate svi su citeri osim ebk-a,to se znati si isto clean jel da?
tisina tibrate svi su citeri osim ebk-a,to se zna
Svaki put cu reportat kad me neko od vas ovako ubije. Ne iz razloga sto me ubio nego iz razloga sto vi meni pokusavate smestiti ban za gluposti. A sto se mene tice nema se sta skontat ili ne, ja sam legit i u to sam 100% siguran i mogu biti PC checkan u svako doba dana i noci.pusti ga mozda misli ako on reporta ljude za cheat da njega nece skontat
Pa tako EBK kad ih neko ubije odma reporta ne zaato sto neko ima cheat nego zato da im smjeste ban,lijece komplekse(pojedini).Svaki put cu reportat kad me neko od vas ovako ubije. Ne iz razloga sto me ubio nego iz razloga sto vi meni pokusavate smestiti ban za gluposti. A sto se mene tice nema se sta skontat ili ne, ja sam legit i u to sam 100% siguran i mogu biti PC checkan u svako doba dana i noci.
Sta ti je u ovom folderu?nesto od mame i tate oko posla. HahahahahahahSvaki put cu reportat kad me neko od vas ovako ubije. Ne iz razloga sto me ubio nego iz razloga sto vi meni pokusavate smestiti ban za gluposti. A sto se mene tice nema se sta skontat ili ne, ja sam legit i u to sam 100% siguran i mogu biti PC checkan u svako doba dana i noci.
koga ti ubijes hahahahahahNe citujes nego su ljudi ljuborni i tjt.Kada god smo se susrali na tajnoj informal bizz ubijes ti mene ja tebe.Nikad mi nisi progutao metak ili slicno.Cist si ja bi reko...
bbarem se ne spaja sa shuxnom,ahahahaahahakoga ti ubijes hahahahahah
shuxna svi dobri likovi, ne vidim razlog sto se ne bi spojili ako smo vec u dobrim odnosima, a ne znam sto se ti uplices uvjek smo dobri bilibbarem se ne spaja sa shuxnom,ahahahaahaha
ne bih bas rekao da ste bili uvijek u dobrim odnosima,nista lose za tebe nisam rekao.shuxna svi dobri likovi, ne vidim razlog sto se ne bi spojili ako smo vec u dobrim odnosima, a ne znam sto se ti uplices uvjek smo dobri bili
govori lik koji je bio banvoan za citdada