ovo nije ebk ali obozavam sto nas imate u svaku pricu mraleeeeeeeeeu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!tako je skroz si u pravoPa tako EBK kad ih neko ubije odma reporta ne zaato sto neko ima cheat nego zato da im smjeste ban,lijece komplekse(pojedini).
Ti ces mi rec,Podrzavam te,Ali ne moj mi dsyncat vrijeme i pravit se neki kurac...koga ti ubijes hahahahahah
Kad nemas ruke ja li sam kriv padas ko kruskaZanima me zasto me decko prati spreyom kroz klimu pa zatim hita svaki shot tokom speedboosta? Danas vec citav dan ubije ljude iz moje familije nenormalnim sprejevima iz ARa. POV
ako nema ruke sto ga onda stalno reportate?Kad nemas ruke ja li sam kriv padas ko kruska
Barem ne cituje i na main i na twink i onda govori kako su ga namjestili jer nema povbbarem se ne spaja sa shuxnom,ahahahaahaha
ahahaha,smijesan si,pitao sam da me pc checkuje ali neceBarem ne cituje i na main i na twink i onda govori kako su ga namjestili jer nema pov
Jbg neko nema pc da podrzi pov.Barem ne cituje i na main i na twink i onda govori kako su ga namjestili jer nema povb
Promijenis aimlock redux i cao zdravo, citav zivot imas pov ali kad uzmes 15kilova na event nemas :/ahahaha,smijesan si,pitao sam da me pc checkuje ali nece
ja ko kruska nikad ne padam, sta vise vecinom vas i pobijem 3-4.Kad nemas ruke ja li sam kriv padas ko kruska
David te napucioja ko kruska nikad ne padam, sta vise vecinom vas i pobijem 3-4.
Ajde sad ti salji kad je vec admin zatrazio.
Ne to je od tSta ti je u ovom folderu?nesto od mame i tate oko posla. Hahahahahahah
nisam nista brisao upravo iz toga razloga,i nemam vec duze vrijeme POVPromijenis aimlock redux i cao zdravo, citav zivot imas pov ali kad uzmes 15kilova na event nemas :/
Taj isti David izgleda da nema POV, nebi me cudilo da je lock na mene.David te napucio