suspects dont have fam clothes. wrong format good luck noobs
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!200 liraya muhtaç olduğun belliydi zatenzaten bana karsi diyebilecegin tek şey bu aptal beyni olmayan bi ezik oldugun icin en1 de aile kurup got siktiriyosun evet aimbot reduxun kodunu istedim senin gibi aptallara 200 liraya satmak icin ahahha
kanka ya defffneye bütün parayı yedirdim evde yicek birsey yok200 liraya muhtaç olduğun belliydi zaten
eyw dostum newbie olduğun aileden kazandığım sponsorluk parasıyla ve düzgünce uğraşıp sattığım redux/grafik paketleriyle daha iyi bir bilgisayar aldım ve hala grandrp oynayıp eğleniyorum defneye laf ettin sigmasın blacklistinin keyfini çıkartkanka ya defffneye bütün parayı yedirdim evde yicek birsey yok
tühyaoylemiolmuseyw dostum newbie olduğun aileden kazandığım sponsorluk parasıyla ve düzgünce uğraşıp sattığım redux/grafik paketleriyle daha iyi bir bilgisayar aldım ve hala grandrp oynayıp eğleniyorum defneye laf ettin sigmasın blacklistinin keyfini çıkart
kıskanman için atıyorum cringeliği umrumda değil
you write in Turkish in the forum and you make unoff application,Really ?200 liraya muhtaç olduğun belliydi zaten
who applied? check ityou write in Turkish in the forum and you make unoff application,Really ?
ne 200 liraya muhtac olucam olm senin gibi aptallarin 200 lirasin cokuyorum ahahaha200 liraya muhtaç olduğun belliydi zaten
annene evde internetten para kazanıyom diyosundurne 200 liraya muhtac olucam olm senin gibi aptallarin 200 lirasin cokuyorum ahahaha
.I didn't send you a rdm threw, 219221 person threw an identity card, it's ridiculous for us to get banned
abi illegal takılıyosun galiba biraz korktumne 200 liraya muhtac olucam olm senin gibi aptallarin 200 lirasin cokuyorum ahahaha
they just friendsdont need family clothes u all guys in a same family fucking stupids
Where do you know this? Suspects dont have fam clothes and you saying he is lotus fam member for see id, its fail rpdont need family clothes u all guys in a same family fucking stupids
bu gunde nargiledeyiz agalarlaabi illegal takılıyosun galiba biraz korktum
They came with 2 family cars, one is xa21 and the other is r8Where do you know this? Suspects dont have fam clothes and you saying he is lotus fam member for see id, its fail rp