All in pov. | He gathers his friends without using the radio and then just saying "[Not Say Reason], Leave this are and Countdown"...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sesimin olmasına gerek yok reason ne biliyormusun sen kuralları öğrende gel...kankam live vermişiz gitmemişsin sıktık oyüzden ve ayrıca video da sesin yok
eee yani insanın olduğu şeyi söylemek yasakmı olmuş anlamadım Reason[Sebep Soruyorum] bana diyorsun ki leave çektik Leave in sebebi gerek neden beni ordan uzaklaştırıyorsun onu öğrenmeden gitmem gönderemezsin aksi takdirde bu şekil RDM'e giriyor bakalım uğraşıcam sizle uğraşabileceğim kadar bırakmıcam haberiniz olsun oyuna dün 1 bugün 2 başlamışsınız artistlik yapıyorsunuz bakalım kim kimi koparıyor görücez...chatten aptalsınız diyorsun?
Habu arada "KAAN" kimseden yok değil o vardır korkutuğun kişiler...benim kimseden korkum yok![]()
ne anlatıon be kankaHabu arada "KAAN" kimseden yok değil o vardır korkutuğun kişiler...
Işte aradığım adam.. Vs atacak birini ariyorum 5m için?benim kimseden korkum yok![]()
Close forum...All the off-topic/toxicity/Fl here will lead to Forum punishment