U pov-u se vidi da sam im reko da sam sa biz war-a na jednoj slici je dokaz da sam bio na bizu na drugoj da sam uhapsen na kraju.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nemam pov toga a i nije bitno ja sam ooc igrac ako sam ja napravio neku gresku kao ooc igrac nek me objave za krp ili koje vec pravilo i nek ja dobijem kaznu za to sto sam kao ooc igrac mesao u rp a oni su na moje navodno pucanje krenulu da me hapse i krenuli da prave kontakt sa ooc igracem umesto da me puste i objave na forum.Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu
PD 1.2 vazi sve dok se ne zloupotrebi ako vi pucate na SAHP , radite CB , imaju puno pravo da vas hapse , obzirom da POV dostavljen nama pocinje od momenta kada ste vec mrtvi ja ne mogu da nagadjam razlog zaustavljanja , razlog ubijanja itd
Dostavite POV na kojem se jasno vidi razlog radi kojeg je SAHP vas zaustavio / pucao po vama / ubio vas
Za dostavu imate 6h
I ovo prvi put čujem OOC igrač se mješa sa igračem RP hahaha.Nemam pov toga a i nije bitno ja sam ooc igrac ako sam ja napravio neku gresku kao ooc igrac nek me objave za krp ili koje vec pravilo i nek ja dobijem kaznu za to sto sam kao ooc igrac mesao u rp a oni su na moje navodno pucanje krenulu da me hapse i krenuli da prave kontakt sa ooc igracem umesto da me puste i objave na forum.
Oni ako imaju pov bek ja dobijem za svoje oni za svoje