Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32999
Players nickname
Harry LIme
Suspect ID
2013
Date of violation
Apr 27, 2023
Time of violation
16:02
Proofs
https://youtu.be/OhU_tXeR-rI

Harry Lime

Player
Player
Dosao sam po prijatelja koji je izlazio iz zatvora i na osnovu dobacivanja od strane nekih igraca u prolazu da navodno prodajem pancire (iako tek sto sam sleteo) ovaj pripadnik FIB-a mi je odmah naredio da napustim helikopter sto sam i ucinio. Kada sam ga upitao o cemu se radi ignorisao me je i trazio da skinem masku. Na snimku se vidi da sam to i ucinio ali me je on uprkos tome vezao. Potom mi je pretresao gepek od helikoptera za sta nije imao osnova i sproveo me u zatvorsku jedinicu.

Djordje Bakmaz

Player
Player
Dosao sam po prijatelja koji je izlazio iz zatvora i na osnovu dobacivanja od strane nekih igraca u prolazu da navodno prodajem pancire (iako tek sto sam sleteo) ovaj pripadnik FIB-a mi je odmah naredio da napustim helikopter sto sam i ucinio. Kada sam ga upitao o cemu se radi ignorisao me je i trazio da skinem masku. Na snimku se vidi da sam to i ucinio ali me je on uprkos tome vezao. Potom mi je pretresao gepek od helikoptera za sta nije imao osnova i sproveo me u zatvorsku jedinicu.
Stavi pov

Harry Lime

Player
Player
Pogledao sam pravila za podnosenje zalbe ali iskreno ne vidim sta nije u redu - radi se o vise prekrsaja te bi njihovo navodjenje u naslovu bilo predugacko. Sto se PoV-a tice, nemam duzi - ukljucio sam snimanje kada sam predosetio da se situacija komplikuje ali mislim da se ono za sta teretim ovog igraca sasvim jasno vidi. A to je: da sam imao skinutu masku pre nego sto mi je stavio lisice, dakle, saradjivao sam. Prilikom hapsenja nije mi saopstio moja prava. Obijan mi je gepek na helikopteru za sta nije postojao osnov.
Ako nakon svega navedenog Vi smatrate da ovde nema elemenata za sankcionisanje ovog igraca onda se bojim da ce vasa odluka samo ohrabriti njega i njemu slicne da se i dalje neprofesionalno i samovoljno ponasaju.

Harry Lime

Player
Player
Uzgred, ako tuzeni, ID 2013, ima bolji PoV, neka ga postavi - rado cu ga pogledati. A cinjenica da to do sada nije uradio me navodi na sledece: ili ga nema ili ga ima a ne zeli da ga postavi jer bi tu bilo jos vise toga sto ne ide njemu u prilog.

Djordje Bakmaz

Player
Player
Uzgred, ako tuzeni, ID 2013, ima bolji PoV, neka ga postavi - rado cu ga pogledati. A cinjenica da to do sada nije uradio me navodi na sledece: ili ga nema ili ga ima a ne zeli da ga postavi jer bi tu bilo jos vise toga sto ne ide njemu u prilog.
Ajde nesmaraj neces mi reci ti da postavim jer netreba pov hahahah

Status
Not open for further replies.
Top Bottom