By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Gospodjo u ovom pov-u se vidi kako radis PG.Okacite POV cijele situacije pa će se i vidjeti da si uradio G.P. 6.15, mi smo brojali prvom osumnjičenom licu, pobjegao. A onda ti samo počeo pucat prema nama. Okaci POV cijele situacije
Jeste, priznajem da sam pogriješila, i najboljima se dešava. Ali daj ti molim te stavi od početka dogadjaja POV jer će se vidjeti da si prekršio GP 6.15 jer nam nisi brojao prije nego sto si počeo pucatGospodjo u ovom pov-u se vidi kako radis PG.
Ja nista nisam pogresio, vi ste prvi poceli pucati bez brojanja ! <3Jeste, priznajem da sam pogriješila, i najboljima se dešava. Ali daj ti molim te stavi od početka dogadjaja POV jer će se vidjeti da si prekršio GP 6.15 jer nam nisi brojao prije nego sto si počeo pucat
Sto skreces sa teme ako si musko postavio ceo POV !Ja nista nisam pogresio, vi ste prvi poceli pucati bez brojanja ! <3
Aj salji ceo POV i ne mjenjaj temu dobro kaze TeoJa nista nisam pogresio, vi ste prvi poceli pucati bez brojanja ! <3
Druze ne smaraj okacio sam te za pg i tjtAj salji ceo POV i ne mjenjaj temu dobro kaze Teo