Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
10331
Players nickname
Edward Abramov
Administrators nickname
James Cruz
Date
Jan 10, 2022
Time
11,10ujutru
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=SGkmqlKuNoQ

Edwardd Abramov

Player
Player
Demorgan za FearRP |James Cruz
Ovako na snimku se moze videti kako dobijam vise metkova a ako gledamo neki rp ili realan zivot ja bih vec bio mrtav a kamoli mogao da dizem ruke.
Dobio sam 3 metka i jedan rafal u mene tako da mislim da ovo nije fear rp i da admin James Cruz opasno gresi.Zato sto ako je nesto prekrseno u rp kao u ovom slucaju da bih ja bio mrtav tu se valjda radnja prekida.Njih je bilo vise mogli su da pridju sa oruzijem jel ja nisam vadio oruzije nisam pucao bio sam u vozilu a oni su jos tada krenuli da pucaju po meni 3 metka su ispaljena u mene ako ne i vise zatim ja izlazim iz vozila i puca se u mene rafal a nisam dao povoda da pucaju po meni mogli su odmah da dodju i kazu ruke u vis a ovako nisam hteo da dignem jel realno ja bih vec bio mrtav i nemam sta da sa njima nastavljam ista.I jos nesto James Cruz administrator je napisao da sam ja prekrsio i RPS a ja nzm po cemu to jel nisam krenuo na njih nisam ih udarao ili slicno samo sam odbijao da podignem ruke sa razlogom jel je radnja gotova ja bih vec bio mrtav i radnja zato ne moze da se nastavi.Na njihovom klipu se vidi sve.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom