odakle,kako?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bukvalnobato ne brukaj se eno ti ga lik kod silosa,silos blizi headpeeku
Doktor !braco kad upadnemo na face chack odma se ljutite ne razumem, i osoba koja je meni opsovala majku sto se moze cuti u povu je RADE KAN ID 7722 sto je zabranjeno na OOC eventu
HAHAHAHAHAHAHHAHA psuje ti na discordu,maloumnice jedanbraco kad upadnemo na face chack odma se ljutite ne razumem, i osoba koja je meni opsovala majku sto se moze cuti u povu je RADE KAN ID 7722 sto je zabranjeno na OOC eventu
bravo jak si ti, 408 poruka na forumu bravo bataaaaaaHAHAHAHAHAHAHHAHA psuje ti na discordu,maloumnice jedan
Na POV-u mozes sa pricas sta hoces lollbraco kad upadnemo na face chack odma se ljutite ne razumem, i osoba koja je meni opsovala majku sto se moze cuti u povu je RADE KAN ID 7722 sto je zabranjeno na OOC eventu
Bukvalno ti se vidi da imas hitbox kad si puco 7722 id pucas pored njega a pogadjas ga,molio bih da administracija pogleda pazljivo jer lik ima hitbox 99999999,99%Izvolite botare jedne < 3
omg psuje mu oca banjute gaIzvolite botare jedne < 3
Kako ovo moze da bude validno?Izvolite botare jedne < 3