Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
319
Players nickname
Kosta Hypnotik
Suspect ID
9346
Date of violation
Jan 10, 2022
Time of violation
17:19
Proofs
https://youtu.be/QRXqGFE7uUY

Kosta Armone

Player
Player
Pratio sam auto koji sam imao da kradem i zatekao da je stao kod prodavnice za tetoviranje u GETU. Ja sam zastao na sekund. Moj drugar je divljao kolima i sudario se u auto koji sam trebao da kradem. Ja sam otisao do auta i krenuo da ga kradem. U tom trenutku je covek izasao i rekao da ce da zove admina zbog car ramming. I ja sam kad je admin dosao izasao iz auta koji kradem da bi pricao sa adminom. Kada je admin otisao covek je potrcao ka svom autu i seo u njega, znaci da je iskoristio admin situaciju kako mu auto ne bi bio ukraden (Admin Exploiting). Da napomenem auto mu se NIJE nalazio u green zoni prethodno. Admin koji je svedocio svim dogadjajima bio je Jokic Veljko i on moze da potvrdi slucaj.

Tomy1998

Player
Player
Pa brate mili prvo ako si ti znao da nema green zone i da je tu geto zašto ste car ramali auto na travu i nisi se sudario u njega jel ne možeš nikako sličajno odgurati ga na travu zidovi su okolo ?Drugo koliko čujem i sam si reko da nečeš uzeti auto i da ga ostavljaš da nemaš vremena za to ja ne vidim u čemu je problem tu a i u ostalom pošto se kršili pravila ja ne mislim 500k bacat na ovakve mentole ko šta ste vas dva jer ne znate da je ovo ipak RP server i da u RL ne udaraš auto do livade sa svojim autom da bi ga pick locko evo i videa di je auto stajo (skipajte dio sa tetoviranjem)

Kosta Armone

Player
Player
Pa brate mili prvo ako si ti znao da nema green zone i da je tu geto zašto ste car ramali auto na travu i nisi se sudario u njega jel ne možeš nikako sličajno odgurati ga na travu zidovi su okolo ?Drugo koliko čujem i sam si reko da nečeš uzeti auto i da ga ostavljaš da nemaš vremena za to ja ne vidim u čemu je problem tu a i u ostalom pošto se kršili pravila ja ne mislim 500k bacat na ovakve mentole ko šta ste vas dva jer ne znate da je ovo ipak RP server i da u RL ne udaraš auto do livade sa svojim autom da bi ga pick locko evo i videa di je auto stajo (skipajte dio sa tetoviranjem)
Predlozio sam da se nesto dogovorimo mozda da ti ostavim auto ali si ti samo pobegao, i ne vidim razlog zasto me vredjas i nazivas mentolom na forumu.

Tomy1998

Player
Player
Ne vidim razlog sto bih ga ja namerno gurao zato sto sam i tamo smeo da ga ukradem.
Jel ti ne vidiš ili šta? Nisi se mogao u njega zaletit slučajno ama baš nikako i tako ga odgurati na travu jel ti vidiš u kojem je auto položaju i da su zidiči okolo? Isto tako sam vratio POV kod BINCA pored PD-a i vidio da ste to ista dva lika koja su mu isto tako odgurala auto 5 minuta prije ove situacije i istu stvar pokušali napravit samo nemam POV spremljen od tad

Tomy1998

Player
Player
Evo ti kad si nedokazan video u kojem navodite da ste ga izgurali a tu kažeš da niste isto tako admin kaže da to spada pod CAR RAM
tako da brate ne laži sam sebe

Kosta Armone

Player
Player
Istina je, auto je izgurao moj drug kad se zabio u njega, niko nije rekao da je namerno, svakako napominjem da se ovo dogodilo u GETU.

Jokic Veljko

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Potreban mi je POV duzi od 1 minut.

Jokic Veljko

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 9346 dobit će kaznu za FailRp
  • Iskoristio je ooc trenutak sa adminom kako bi izbegao RP.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom