Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5030
Players nickname
Roonie Wixx
Suspect ID
2741
Date of violation
Jan 8, 2022
Time of violation
20:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=LffF9hcRL_k

maisony9

:)
Player
Generalno Pravilo 6.3 Zabranjeno je pražnjenje skladišta organizacije u osobne svrhe. | Trajna zabrana

maisony9

Player
Sa obzirom da si uzeo veliku količinu municije i oružija iz naseg skladišta ( Vagos ) gde sam poslao i dokaze ( Logove ). Napustio si organizaciju a pre toga uzeo ko zna kolko hiljada metkova za asault rifle. Ne znam kako to spada u skem ti bi da pokradeš municiju da prođeš nekažnjeno i da uzmeš pare nazad hahahaha...., Pokarao si municiju za koju momci iz organizacije svakodnevno potroše 10 sati ako ne i više. Pustili smo te u organizaciju ti si nam pokrao dosta toga i napustio istu,i ti očekujes da ti dam još i pare?
Aj da barem imaš validne dokaze nego si skidao sa strima od momka klipove i to još koji su prošli pre 50 i nešto sati. Thread nisi lepo popunio al bitno da pokušavaš meni da namestiš ban, trebaš da budeš zahvalan zato što te nisam okačio odma i što nisi dobio bam za istu krađu. Al svakako hvala tebi što si otkrio odma tvoje pravo lice i što si nas zajebao, otvorio si mi oči kome da verujem. Hvala i svako dobro!

Last edited:

Luka Stevanovic

Player
Player
Sa obzirom da si uzeo veliku količinu municije i oružija iz naseg skladišta ( Vagos ) gde sam poslao i dokaze ( Logove ). Napustio si organizaciju a pre toga uzeo ko zna kolko hiljada metkova za asault rifle. Ne znam kako to spada u skem ti bi da pokradeš municiju da prođeš nekažnjeno i da uzmeš pare nazad hahahaha...., Pokarao si municiju za koju momci iz organizacije svakodnevno potroše 10 sati ako ne i više. Pustili smo te u organizaciju ti si nam pokrao dosta toga i napustio istu,i ti očekujes da ti dam još i pare?
Aj da barem imaš validne dokaze nego si skidao sa strima od momka klipove i to još koji su prošli pre 50 i nešto sati. Thread nisi lepo popunio al bitno da pokušavaš meni da namestiš ban, trebaš da budeš zahvalan zato što te nisam okačio odma i što nisi dobio bam za istu krađu. Al svakako hvala tebi što si otkrio odma tvoje pravo lice i što si nas zajebao, otvorio si mi oči kome da verujem. Hvala i svako dobro!
Dan kada si me skemao nisam nista uzeo, u toku fz-a mi je puklo a oko 22:20 sam usao u The Ballas Gang

maisony9

Player
Dan kada si me skemao nisam nista uzeo, u toku fz-a mi je puklo a oko 22:20 sam usao u The Ballas Gang
Ja sam logove poslao i objasnio zašto ti nisam vratio pare tj zbog istog da sam po meni imao prava da ti ne vratim. Ako sam pogrešio izvinjavam se ali po nekoj logici ako si mi pokrao tonu municije bukvalno,zašto bi ja tebi vraćao pare? Msm da sam ja imao pravo da ti ne vratim i to ne spada u skem.

Ivkezz

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • (Žalbu podnosi osoba koja nije povezana sa situacijom. (POV (video-dokaz) mora osobno podnijeti osoba koja je uključena u situaciju)
  • Tokom citanja svih poruka i screnshotova od (Kimi_Johnson, Ukoliko je on krao iz sefa mozes podnijeti zalbu na njega za Generalno Pravilo 6.3 Zabranjeno je pražnjenje skladišta organizacije u osobne svrhe.
  • Zatim se mozete dogovorit da si vratite Municiju / Novac na vama je, Ako ne želite može do nove žalbe za kradju
  • Luka Stevanovic POV treba biti samo tvoj ne od drugih ljudi
  • Sljedeci put ukoliko bude ovoliko spamova dobijate obojica warning sa foruma.
  • Ti mu dajes novac na svoju vlastitu odgovornost, Posto u pitanju nije bio nikakav trade.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom