By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dan kada si me skemao nisam nista uzeo, u toku fz-a mi je puklo a oko 22:20 sam usao u The Ballas GangSa obzirom da si uzeo veliku količinu municije i oružija iz naseg skladišta ( Vagos ) gde sam poslao i dokaze ( Logove ). Napustio si organizaciju a pre toga uzeo ko zna kolko hiljada metkova za asault rifle. Ne znam kako to spada u skem ti bi da pokradeš municiju da prođeš nekažnjeno i da uzmeš pare nazad hahahaha...., Pokarao si municiju za koju momci iz organizacije svakodnevno potroše 10 sati ako ne i više. Pustili smo te u organizaciju ti si nam pokrao dosta toga i napustio istu,i ti očekujes da ti dam još i pare?
Aj da barem imaš validne dokaze nego si skidao sa strima od momka klipove i to još koji su prošli pre 50 i nešto sati. Thread nisi lepo popunio al bitno da pokušavaš meni da namestiš ban, trebaš da budeš zahvalan zato što te nisam okačio odma i što nisi dobio bam za istu krađu. Al svakako hvala tebi što si otkrio odma tvoje pravo lice i što si nas zajebao, otvorio si mi oči kome da verujem. Hvala i svako dobro!
Ja sam logove poslao i objasnio zašto ti nisam vratio pare tj zbog istog da sam po meni imao prava da ti ne vratim. Ako sam pogrešio izvinjavam se ali po nekoj logici ako si mi pokrao tonu municije bukvalno,zašto bi ja tebi vraćao pare? Msm da sam ja imao pravo da ti ne vratim i to ne spada u skem.Dan kada si me skemao nisam nista uzeo, u toku fz-a mi je puklo a oko 22:20 sam usao u The Ballas Gang