Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4226
Players nickname
Neda Maksimovic
Suspect ID
6148
Date of violation
Jan 10, 2022
Time of violation
18-28
Proofs
https://youtu.be/UA7Z2rkwRds

Son Goku

Player
Player
Prica na discord mozete videti u njegovom klipu
ovo je njegov klip
prvo koristis moj klip sto nije dopusteno drugo porodicni napad je ooc event ima se pravo koristiti diskord, naucite pravila decki ako znate citati

Nikita Habibi

Player
Player
prvo koristis moj klip sto nije dopusteno drugo porodicni napad je ooc event ima se pravo koristiti diskord, naucite pravila decki ako znate citati
decko ja sam licno od Andrije Stanisica dobio demorgan ya MG jedno 10 puta jer koristim diskord tokom non i role play situacije tako da je ova stvarno ne fer prema nama i nije u redu a i plus kako je porodicni napad occ kada ti preko diskorda moyes da im pricas ko i gde se nalazi

Son Goku

Player
Player
decko ja sam licno od Andrije Stanisica dobio demorgan ya MG jedno 10 puta jer koristim diskord tokom non i role play situacije tako da je ova stvarno ne fer prema nama i nije u redu a i plus kako je porodicni napad occ kada ti preko diskorda moyes da im pricas ko i gde se nalazi
a i da ti ovo kazem jer vidim ne citate, svaki event u drugoj dimenziji je ooc event i koriscenje diskorda je dozvoljeno hvala na razumjevanju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom