By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!prvo koristis moj klip sto nije dopusteno drugo porodicni napad je ooc event ima se pravo koristiti diskord, naucite pravila decki ako znate citatiPrica na discord mozete videti u njegovom klipuovo je njegov klip
prvo koristis moj klip sto nije dopusteno drugo porodicni napad je ooc event jer je u drugoj dimenziji ima se pravo koristiti diskord, naucite pravila decki ako znate citati
decko ja sam licno od Andrije Stanisica dobio demorgan ya MG jedno 10 puta jer koristim diskord tokom non i role play situacije tako da je ova stvarno ne fer prema nama i nije u redu a i plus kako je porodicni napad occ kada ti preko diskorda moyes da im pricas ko i gde se nalaziprvo koristis moj klip sto nije dopusteno drugo porodicni napad je ooc event ima se pravo koristiti diskord, naucite pravila decki ako znate citati
a i da ti ovo kazem jer vidim ne citate, svaki event u drugoj dimenziji je ooc event i koriscenje diskorda je dozvoljeno hvala na razumjevanjudecko ja sam licno od Andrije Stanisica dobio demorgan ya MG jedno 10 puta jer koristim diskord tokom non i role play situacije tako da je ova stvarno ne fer prema nama i nije u redu a i plus kako je porodicni napad occ kada ti preko diskorda moyes da im pricas ko i gde se nalazi