By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!No shit Sherlockpa puca kroz ventilatore
tako da si npc iz npc familije i nemas pojma o pucanju bolje povuci zalbu da ti se admin ne podsmejava dok bude pregledavaJa znam dosta ljudi koji je dobivalo kaznu za BA pucanjem kroz vent i slicno, tako da...
Imas 2D drva a verovatno i busheve,bolje povuci zalbu dobit ces ban za g.p.4.1A wallbanga pametnjakovic ili ima nedouvoljen redux, molim POV
ne seri o povu jer si reporto najvece sranje koje sam ikad videoKakav je ovo POV
ja sam izbriso par minuta nakon dogadjaja to jest par sekundi jer nisam mislio da postoji tolki npc na serveru da to reportaPrijava je postana par trenutaka nakon samo dogadaja i jos sam rekao ingame da cu stavit na gradski, stoga mogao si odmah vidjet da trebas da sacuvas validan POV, ovaj tvoj POV nije validan, tako da stavi pravi i prestani nesto sakrivat ili suti...
a i glup si to nije ba jer se moze radit u onlinePrijava je postana par trenutaka nakon samo dogadaja i jos sam rekao ingame da cu stavit na gradski, stoga mogao si odmah vidjet da trebas da sacuvas validan POV, ovaj tvoj POV nije validan, tako da stavi pravi i prestani nesto sakrivat ili suti...