Sve se vidi u povu,lik me ubija bez brojanja.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bilo brojanoSve se vidi u povu,lik me ubija bez brojanja.
Tooo mgSve se vidi u povu,lik me ubija bez brojanja.
cue se bubica ako nisi znaoKakav MG ,niko mi nikakvu RP radnju nije prenio.
U sred RP radnje ti trazis nekog da te digne a si bio bez svestibubica je mutirana,in game su pricali ljudi, nisu smanjili krug glasnoce decko
ovi iz auditore samo krse pravila nista ne znajuSve se vidi u povu,lik me ubija bez brojanja.
U sred RP radnje...pa ti si trazio da dodje neko da te digne gore kad si bio bez svesti
ti da cutis mali prevarantu sto krades od porodiceovi iz auditore samo krse pravila nista ne znaju
to je mg za mene ne za familijuU sred RP radnje...
sta saam krao?ti da cutis mali prevarantu sto krades od porodice
Pa da za tebeto je mg za mene ne za familiju
treba li da postavljam sta si krao i kako si terao druge da kradu za tebe cuti poklopi se usimasta saam krao?
postavi slobodno... cekam da postavistreba li da postavljam sta si krao i kako si terao druge da kradu za tebe cuti poklopi se usima
Alo smanjite dozivljaje da ja nebi poceo pricati tko je sta i kako bit ce te svi blacklistani. Tako da smanjite te djecije hirevetreba li da postavljam sta si krao i kako si terao druge da kradu za tebe cuti poklopi se usima
sam si trazio sad ce svi lideri porodica da vide prepisku gde teras svog drugara da pljacka clanove porodice pa da vidim ko ce smeti da ostane sam pored tebepostavi slobodno... cekam da postavis