Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Mass Break G.P 6.15 | Pravilo Lidera 3.3 +G.P 3.1 | Valchiny

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21400
Players nickname
Ivica
Suspect ID
0000
Date of violation
May 6, 2023
Time of violation
01:00
Proofs
https://youtu.be/bZnDVs6Sejs

Ivica Monte

Player
Player
Vidi se Mass G.P 6.15, (Razlog + Zahtev + Sekundi ) te 3 razloga nisu ispunjeni. Prvi 3 zahteva sam ispunio (to nije bilo njihovo dvoriste sto je FailRP), nakon to bilo je nelogican zahtev kao "da se odaljim od njega za 5 sekunde" sto nije po RP.
G.P 6.15 su prekrsili 33690 i 1270
MG | 1265 - Kako zna moje ime.

Generalno pravilo 3.1 | 1265 - Vidi se u Non-RP chat i nakon toga proziva me nesto u IC za OOC godine i te stvare.
Pravilo Lidera 3.3 | 1265 - Takodje vidi se u Non-RP chat.
Trebao sam da dignem drugara i clan iz familija samo krenuo sam da dizem svi po redom i znam da sam prekrsio pravilo FearRP i MG.

Last edited:

havemercy

Valchiny on top!
Player
Vidi ovako, kao prvo, imas brdo pusaka na tebi a ti nemas strah za tvoj zivot(FearRP). Pravilo kaze - da nadvor od GZ( Green Zone ) imas pravo da brojis 5 sekundi da ti neko napusti teritoriju itd. -,PLUS ovo je dvoriste od nase Fam kuce ( 1697, i sve okolo su nase kuce). Zatim, kaze ti ID 1255 da ne dizes a ti i dalje pokusavas i nemas strah za tvoj zivot. Dalje, pricas na discordu sto znaci da si prekrsio pravilo - MG -. I na kraj da ti kazam pred da places na forum pregledaj si go POV-ot... Ah da, TOKSICNOST*( - toksicnos lidera-). + ID 15230 Spominje nacionalnost u OOC chatu. ( Kaze ime grada na drugom jeziku ) Laku noc, vas Don Valchiny!!!

Ivica Monte

Player
Player
Vidi ovako, kao prvo, imas brdo pusaka na tebi a ti nemas strah za tvoj zivot(FearRP). Pravilo kaze - da nadvor od GZ( Green Zone ) imas pravo da brojis 5 sekundi da ti neko napusti teritoriju itd. -,PLUS ovo je dvoriste od nase Fam kuce ( 1697, i sve okolo su nase kuce). Zatim, kaze ti ID 1255 da ne dizes a ti i dalje pokusavas i nemas strah za tvoj zivot. Dalje, pricas na discordu sto znaci da si prekrsio pravilo - MG -. I na kraj da ti kazam pred da places na forum pregledaj si go POV-ot... Ah da, TOKSICNOST*( - toksicnos lidera-). + ID 15230 Spominje nacionalnost u OOC chatu. ( Kaze ime grada na drugom jeziku ) Laku noc, vas Don Valchiny!!!

Dobar Razlog da se uputis u RP situacija + Zahtev + Sekunde
Prva stvar bilo bi razumno da dodje i to lepo da mi kaze, druga stvar niko nema pravo da se tako ponasa, treca stvar ja u nijedan trenutak nisam uvredio nijedan od vama.

Budi siguran da svako cu da odgovara za svoje greske i

Gerrito Malchiny

Player
Player
G.P 6.15 NEMA zato sto ti je lik brojao
Toksicnost lidera (ako admin ne razume sto sam rekao zato sto je na makedonski moze da mi se obrati) i to nema,
tebi samo ostaje OCIGLEDAN znaci OCIGLEDAN pokusaj da smestis nekome ban/disband/warn ali nisi uspeo xD

Dejan_Mutni

Player
Player
Ajde ti Ivice nama priznaj koliko ti je vremena i pomoci trebalo da sve ovo napises, s obzirom da si polupan lik i da odavno nisi na pravom putu nego ides stranputicom lici tekst na nesto iskreno

Ivica Monte

Player
Player
Ajde ti Ivice nama priznaj koliko ti je vremena i pomoci trebalo da sve ovo napises, s obzirom da si polupan lik i da odavno nisi na pravom putu nego ides stranputicom lici tekst na nesto iskreno
Da da priznajem mnogo vreme mi je trebalo i pomoc. Samo da te potsetim: Lider danovan discord zbog toksicnost 😁

Imao sam poštovanje prema celu vašu porodicu i prema tebi kao lider. Samo sinoc sam shvatio da niste tako dobri sa izuzetka. Sad pises neki off-topic comment kako bi me uvredio.

👏 Bravo mnogo si me uvredio 👏

Nije uredu ponasanje vašu članova i nije u redu ponasanje makix i tvoj komentar.

Dejan_Mutni

Player
Player
Da da priznajem mnogo vreme mi je trebalo i pomoc. Samo da te potsetim: Lider danovan discord zbog toksicnost 😁

Imao sam poštovanje prema celu vašu porodicu i prema tebi kao lider. Samo sinoc sam shvatio da niste tako dobri sa izuzetka. Sad pises neki off-topic comment kako bi me uvredio.

👏 Bravo mnogo si me uvredio 👏

Nije uredu ponasanje vašu članova i nije u redu ponasanje makix i tvoj komentar.
'Lider banovan zbog toksicnosti' Ko ste vi svi meni ovde da ne budem toksican?

Pogledaj dal negde na forumu ima zalba koju sam ja postavio na nekoga? Nema, od pocetka mog igranja nikoga okacio nisam, a bilo je puno materijala, likovi kao sto si ti koji 'postuju' nas pa onda okace na forum cisto nabijanje warna, svaku drukaru sam na serveru vratio na svoje mesto tako cu i tebe kad te sretnem ingame, pucas se po gradu pa kad te neko ubije kacis odma na forum, prepreprepre jadan fazon

bozinho1

Player
Player
Zamisli da ti se život svodi na vožnju po grandu i snimanje drugih igrača kako potencijalno krše pravila, i onda kad neko ne bude kažnjen jer nije prekršio pravilo, budeš tužan i ideš dalje tražit dok ne nađeš nekog i budeš napokon sretan jer si nekom smjestio warn/demorgan i sl.
Znači JADO JADNIČE, daj IBAN računa da ti pošaljem euro da si kupiš život..
Svejedno Generalno Pravilo 3.1 je isto za svi igraca takodje i vredjanje projekt

Ivica Monte

Player
Player
'Lider banovan zbog toksicnosti' Ko ste vi svi meni ovde da ne budem toksican?

Pogledaj dal negde na forumu ima zalba koju sam ja postavio na nekoga? Nema, od pocetka mog igranja nikoga okacio nisam, a bilo je puno materijala, likovi kao sto si ti koji 'postuju' nas pa onda okace na forum cisto nabijanje warna, svaku drukaru sam na serveru vratio na svoje mesto tako cu i tebe kad te sretnem ingame, pucas se po gradu pa kad te neko ubije kacis odma na forum, prepreprepre jadan fazon
Pa ja se ne secam da si bio u neku organizaciju, ti znas da farma, krave i kradja auto u gz i rdm. Idi vidi u gepek dal imas semenke ako ne da ti prodam.

Ivica Monte

Player
Player
Zamisli da ti se život svodi na vožnju po grandu i snimanje drugih igrača kako potencijalno krše pravila, i onda kad neko ne bude kažnjen jer nije prekršio pravilo, budeš tužan i ideš dalje tražit dok ne nađeš nekog i budeš napokon sretan jer si nekom smjestio warn/demorgan i sl.
Znači JADO JADNIČE, daj IBAN računa da ti pošaljem euro da si kupiš život..
Evo ti 🍆

Gerrito Malchiny

Player
Player
Na ovom snimku se jasno vidi da si ti tu od pocetak situacije, tako da molim admina da pita tebe gospodine zasto se plasis da dostavis POV od pocetka situacije xD ?????? na ovom snimku se jasno vidi da ti id 21400 si tu bio i pre tako da tvoja prica DA SI DOSAO DA DIGNES DRUGARE TI PADA U VODU. Odnosno vi ste bili ispred moj FAM i dmali ( BAITALI ) pre nego sto si ti snimao tvoje video da snimas i mestis xD

Status
Not open for further replies.
Top Bottom